Connery

[Vind] Den nye Philips SensoTouch 3D

[Vind] Den nye Philips SensoTouch 3D

Kropshår, eller mangel på samme, er blevet en del af det personlige udtryk, og Phillips sætter nye standarder for barbering med deres nyeste topmodel SensoTouch 3D - vind den her!


Vi bruger alle sammen tid på det - om morgenen, om aftenen eller på andre tider af døgnet – skægget skal drønes af eller trimmes og det er som oftest fem minutter man gerne ville have brugt på noget andet. Den nye SensoTouch 3D fra Philips gør livet for den beskæggede del af verdensbefolkningen en hel del nemmere. Denne nye trimmer leverer den mest avancerede og ubesværede barbering til dato, og giver projektet ’barbering’ en helt ny betydning.
ANNONCE
3D systemet, som også illustreres i videoen ovenfor, følger ansigtets konturer og shaveren kan naturligvis medbringes i badet så morgen-baderen kan kombineres med morgen-barberingen. Ved at svare på nedenstående spørgsmål er du med i konkurrencen om dette nye beast fra Philips. Præmien omfatter desuden rejseetui, rensebørste, Jet Clean-system og meget mere (se billede nedenfor) – det hele til en værdi af 4.399.
ANNONCE
[Vind] Den nye Philips SensoTouch 3D

Præmie

1 stk. SensoTouch 3D fra Philips (som vist på billedet ovenfor)

Tilbehør: Stander/oplader, etui, rensebørste, beskyttelseskappe, Jet Clean-system, Jet Clean+, skægstyler, rejseetui.

Vinderen trækkes den 28. december og får direkte besked!
Bonusinfo
71 % af de danske mænd under 35 år barberer hårene på deres kønsdele, hvor det for mænd mellem 36 og 55 år er næsetrimningen, der topper med 83 %

Over halvdelen af alle mænd barberer eller trimmer deres kønsdele (53 %), næsten hver tredje mand (28 %) fjerner hår under armene, og en ud af fem mænd fjerner hår på brystet (21 %)
ANNONCE
[Vind] Den nye Philips SensoTouch 3D
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce