Connery

Vind billetter til Amazing by Hornsleth - Club event på K3 [konkurrence]

Vind billetter til dette brag af et event på K3 d. 21. september

Vind billetter til Amazing by Hornsleth - Club event på K3 [konkurrence]
I samarbejde med Club Satisfaction kan Connery endnu engang invitere vores kære læsere til et brag af et club event, hvor du igen har muligheden for at vinde billetter. Her vil man kunne opleve en fusion af kunst og musik, hvor maleren Kristian Hornsleth står for den kunstneriske del. Til arrangementet vil han nemlig bodypainte både kvindelige og mandelige modeller, som aftenen igennem vil opvarte gæsterne med bl.a. servering af frisk frugt. Man kan samtidig opleve Hornsleths nyeste maleri - Amazing - som lægger navn til begivenheden.

Som et ekstra gimmick vil der i løbet af aftenen blive taget billeder af de festglade gæster, som Hornsleth vil bruge som inspiration til sit næste store værk. I den forbindelse opfordrer arrangørerne gæsterne til at skrue ekstra op for den festlige påklædning!

Musikalsk vil hovednavnene Alexander Brown og Chrelle stå bag pulten og servere lækre dancehits, og man vil også kunne opleve hollandske Larz, der trækker fulde huse i nogle af Amsterdams største klubber. Også den relativt ukendte svenske DJ, Beemcee, vil være af finde at bag pulten, hvor han vil spinne plader og vride knapper til det festglade publikum på dansegulvet.

Det hele løber af stablen fredag d. 21. september kl. 23.00 på K3 i København - og du kan vinde billetter!

Deltag i konkurrencen nedenfor og vær med i lodtrækningen om 20 billetter (1 billet pr. person).

Besøg også facebook-siden og tilmeld dig her!
ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce