Connery

Viktoria Milan - Find en affære på nettet

Den grundlæggende holdning burde måske være... fedt nok!

Der er noget helt og grundlæggende beskidt ved at have en skjult affære. Måske derfor hitter sitet Victoriamilan.dk med deres "Gør livet levende, hav en affære" slogan...

Jeg har set forskellige studier igennem tiden, som viser at kvinder her i moderne tid, er mere utro end mænd. Måske derfor retter reklamerne sig mod kvinderne - og hvem ved, måske kan du finde en gift kvinde, som du kan rykke rundt hver torsdag derinde?
ANNONCE
Min første tanke om Victoriamilan.dk var, at det sgu da egentlig var på tide, at et dating site tog den retning. Derefter blev jeg forarget over, at man bringer utroskab ud i massemedierne med en storslået reklamekampagne. Nu er jeg kommet i vildrede.

Det er jo grundlæggende ikke et website, der skaber utro ægtefolk i sig selv. Sitet tegner bare rammerne, og det har datingsites gjort i snart et årti. 

Forskellen er, at man på dette site kalder affæren dét den er, istedet for at "man stadig har sin dating profil, fordi ens venner er derinde".

På den anden side kæmper den moralske del af mig, og skriger, at det jo netop er, når man bringer en så enkel mulighed ud i massemedierne for, at finde en anden gift person, man kan knalde med; at de mennesker, som kun har leget med tanken, springer i kanen med den første og bedste, de finder på sitet!?

Et dating site for Gifte og Samboende, der vil have en skjult affære... - Hvad mener du?

ANNONCE
Viktoria Milan - Find en affære på nettet
Del

Seneste nyt

Annonce