Connery

Verdens første pizza-hæveautomat

Ja, den findes rent faktisk i virkeligheden!

Verdens første pizza-hæveautomat

Hvis du nogensinde spekulerer over, om robotterne engang overtager verden, så kan denne nye pizza hæveautomat måske være en medvirkende faktor i spekulationerne. Nu kan de studerende på Xavier University nemlig nyde en varm, nybagt pizza på alle tidspunkter af døgnet - uden nogen som helst indvirken fra et menneske!

"Vi ledte efter en måde, hvorpå vi kunne løse problemet om at have en mulighed for late-night pizza på campus", fortæller Assistant Vice President Jude Kiah. "Med denne løsning møder vi vores studerende, hvor de er; i deres residence hall"

Hæveautomaten fungerer ved, at kunderne kan vælge mellem forskellige pizzaer i automaten, hvorefter maskinen tager den valgte pizza fra et køleskabsrum og løfter den ind i en ovn. Efter ca. 3 minutter er pizzaen færdig, og maskinen putter pizzaen i en boks, som efterfølgende bliver leveret til den sultne studerende gennem en sprække i maskinen. Når maskinen er ved at løbe tør for pizzaer, får medarbejderne en besked på deres telefon, så de kan sørge for, at maskinen aldrig løber tør.

Er jeg den eneste, der er fanget mellem at synes, det er helt vildt smart.. og lidt skræmmende?

Hvad bliver det næste? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce