Valnødder trukket i Porse
Står du og mangler en opskrift på tilbehør til osten, så er den lige her.
De sidste to uger har vi bragt en opskrift på en forret eller snack, der kombinerer sydeuropæisk madkunst med de danske Aalborg akvavitter. Her får i den sidste opskrift i samlingen af tre af af de mest populære tapas i den utraditionelle kombination.
Denne uge bringer vi opskriften på valnødder trukket i Porse, der gør ostebordet helt specielt. Dog er den noget mere tidskrævende, da man skal lave retten dagen før den skal serveres. Men det er bestemt det værd.
Valnødder trukket i Porse
4 personer, som tilbehør (NB: tilberedes 1 dag før, det skal spises)
200 g valnøddekerner
½ gl. honning
3 dl rødvin
½ pk. brun farin
1 stk. vanillestang
3 dl AALBORG PORSE Snaps
Valnødderne gives et opkog og sigtes. Alle ingredienser blandes sammen undtagen snapsen. Koges i ½ time med valnødderne. Til sidst tilsættes Aalborg Porse Snaps, og det hele trækker til næste dag. Serveres som tilbehør til ost.
Velbekomme
Denne uge bringer vi opskriften på valnødder trukket i Porse, der gør ostebordet helt specielt. Dog er den noget mere tidskrævende, da man skal lave retten dagen før den skal serveres. Men det er bestemt det værd.
Valnødder trukket i Porse
4 personer, som tilbehør (NB: tilberedes 1 dag før, det skal spises)
200 g valnøddekerner
½ gl. honning
3 dl rødvin
½ pk. brun farin
1 stk. vanillestang
3 dl AALBORG PORSE Snaps
Valnødderne gives et opkog og sigtes. Alle ingredienser blandes sammen undtagen snapsen. Koges i ½ time med valnødderne. Til sidst tilsættes Aalborg Porse Snaps, og det hele trækker til næste dag. Serveres som tilbehør til ost.
Velbekomme