Connery

Valnødder trukket i Porse

Står du og mangler en opskrift på tilbehør til osten, så er den lige her.

Valnødder trukket i Porse
De sidste to uger har vi bragt en opskrift på en forret eller snack, der kombinerer sydeuropæisk madkunst med de danske Aalborg akvavitter. Her får i den sidste opskrift i samlingen af tre af af de mest populære tapas i den utraditionelle kombination.

Denne uge bringer vi opskriften på valnødder trukket i Porse, der gør ostebordet helt specielt. Dog er den noget mere tidskrævende, da man skal lave retten dagen før den skal serveres. Men det er bestemt det værd.

Valnødder trukket i Porse
4 personer, som tilbehør (NB: tilberedes 1 dag før, det skal spises)

200 g valnøddekerner
½ gl. honning
3 dl rødvin
½ pk. brun farin
1 stk. vanillestang
3 dl AALBORG PORSE Snaps

Valnødderne gives et opkog og sigtes. Alle ingredienser blandes sammen undtagen snapsen. Koges i ½ time med valnødderne. Til sidst tilsættes Aalborg Porse Snaps, og det hele trækker til næste dag. Serveres som tilbehør til ost.

Velbekomme
ANNONCE
Del

Seneste nyt