Connery

USA's næste præsident arver Obamas 11 millioner Twitter følgere

Et seriøst social media bump.

Barack Obama er den første præsident, der for alvor har taget sociale medier til sig - men det er måske også ret småt, hvad der egentlig var af alternativer, inden han kom til magten for 8 år siden. 

Det Hvide Hus har lagt en plan for fremtidige præsidenters social medie tilstedeværelse, og dele af den er blevet fremlagt i en officiel meddelelse fra huset. 

Det betyder for eksempel at Obamas Twitter-profil @POTUS, vil blive videregivet til den næste præsident - kontoen beholder de 11 millioner followers, men vil blive wipet helt ren for tweets - i mellemtiden vil alle Obamas tweets blive flyttet til en nyoprettet konto: @POTUS44. Her vil det altså være muligt at se den første social-media præsidents historiske tweets. 

På Instagram og Facebook er lignende tiltag sat i værk. Det betyder blandt andet at Obama får ændret sit URL til POTUS44, og at den kommende præsident får fuld adgang til de officielle White House kanaler, og må benytte dem til at bygge deres egne nye præsident-profiler. 

Et seriøst boost - så hvis du har et amerikansk pas, og ikke lige har været heldig til at ramme den virale base endnu, kunne du jo overveje at stille op til næste valg. Uanset hvem der vinder dette, vil en Connery-læser helt sikkert være en forbedring for verden!

Kilde: WhiteHouse.gov

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce