Connery

Undertøj er den perfekte valentinsgave til hende - og dig

Bare lige hav styr på størrelsen, så bliver der ikke drama

Valentinsdag er nær, og hvis du også er træt af at bruge penge på blomster eller andre ubrugelige gaver, så er der altid den klassiskeren: Undertøj. Det er både en gave til hende, men også til dig, og alle er glade. I hvert fald hvis du køber den rigtige størrelse, for som vi alle ved, er undertøj et lidt farligt område at begive sig ud på. Tjek hendes størrelse hjemmefra og bed så om hjælp fra de søde ekspedienter i butikken - så skal det hele nok gå! 

Men hvilken slags undertøj skal du så vælge? Ja, det kommer jo i høj grad an på type og stil, men forhåbentlig har du nu set hende tilpas mange gange i undertøj til at kunne bedømme, hvad der er hendes stil. Og ellers gå for den mulighed, du helst vil se hende i - så kan hun nærmest kun blive glad, uanset hvor grimt, hun så synes, det er, så længe du har lagt tanker i det.

ANNONCE

Hunkemöller har netop lanceret to nye ret forskellige kollektioner, så der er noget for enhver smag. Den første er deres Valentines kollektion, som selvfølgelig passer perfekt til anledningen. Vi snakker styles i rød, sort og beige, og i kollektionen finder du både sexet lingeri i blonder, men også bløde pyjamasser og søde futter - hvis hun er mere til den slags. 

ANNONCE
Undertøj er den perfekte valentinsgave til hende - og dig

Bliver det lidt for romantisk og rosenrødt, så er der også noget i den anden ende af skalaen. Coco de Mer kollektionen er inspireret af filmen Fifty Shades Darker, og Hunkemöller beskriver det som en sensuel kollektion med klassiske farver og nye udskæringer. 

ANNONCE
Undertøj er den perfekte valentinsgave til hende - og dig
Del

Seneste nyt

Annonce