Connery

Tjek det her hvis du mangler en DJ til julefrokosten

...eller en anden anledning?

Tjek det her hvis du mangler en DJ til julefrokosten
Det er ikke svært at finde en DJ eller mobilddiskotek på nettet, for et hurtigt besøg på vores ven Google afslører, at der er usandsynligt mange af slagsen. Og det kan derfor være utroligt svært at få overblik, når man skal udvælge den bedste DJ. Og så er der også lige det med prisen.
 
Det problem har det nye danske koncept på www.djroom.dk sat sig for at løse. Og det er faktisk lykkedes på en ret smart og overskuelig måde. Ved at indtaste lidt informationer om din fest, så er der mere end 40 danske DJs og mobildiskoteker, som kan byde ind med både pris og udstyr. Så slipper du for at browse nettet tyndt. Du kan bare læne dig tilbage, afvente tilbudene dumpe ind i din indbakke og vælge det bedste ud fra dine kriterier. Det er sgu da smart!
 
Jamen jeg bruger da bare min ipod?
En iPod og Spotify er fint til for-festen, men holder altså ikke, hvis den virkelig skal have gas og danses hele natten. En DJ har stor erfaring med at sammensætte musikken rigtigt, så dampen holdes oppe og festen bliver en sucecs.
 
Desuden har en DJ alle nutidens og fortidens florfillas (læs: hits, som fylder et dansegulv) med i kufferten, så du ikke skal tænke på om ipod'en er opdateret, når kæresten vil ha' en sving om med dig til Danseorkestrets ubestridte 80'er klassiker. Og så sørger en DJ eller mobildiskotek også for at sætte den rigtige stemning med spejlkugle, lys, røg og højtalere, der ikke bukker under midt under festen. Det er en klar fordel!
ANNONCE
Det koster gratis!
Det koster såmænd ikke en rød øre og du forpligter dig ikke til noget. Når man opretter et spillejob, (høhø) så opretter man samtidig en profil, så man løbende kan følge med i de tilbud, der kommer ind. Når det rigtige tilbud er dumpet ind, klikker du ”Accepter” og så er DJ'en booket. Nemmere og mere gratis kan det vist ikke gøres.
 
Tjek det selv ud på DJroom.dk!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce