Connery

The Playboy Mansion er til salg

Hefners legendariske landsted åbner op for nye ejere.. Men der er en lille betingelse.

The Playboy Mansion er til salg

Det legendariske Playboy Mansion er blevet sat til salg. 

Det amerikanske tabloidmagasin TMZ melder ud, at Hefners paradis er blevet sat til salg.

Playboy Mansion blev opført i 1927, på en 6 hektar stor grund. Selve bygningen er på godt 2.000 kvadratmeter, og består af 29 rum, herunder vinkælder, spillerum. Ud over hovedbygningen findes der også en privat-zoo, poolområdet med den berømte 'grotto', barbecueområde, fitnesscenter i kælderniveay, komplet spa/sauna område og meget andet. 

Hele molevitten bliver nu sat til salg af Playboy Enterprises, til en pris der lyder til at blive på den gode side af 200 millioner dollars (1.37 milliard kroner).

Der er dog en lille hage/fordel ved det. De potentielle nye ejere forpligter sig til at lade Hugh Hefner blive boende, indtil han dør. 

ANNONCE
Den berygtede grotte ved poolområdet - The Playboy Mansion er til salg Den berygtede grotte ved poolområdet

Man må i sandhed sige at en æra er ved at være slut. Virksomheden annoncerede i efteråret at den sidste omgang nøgenhed i magasinet vil foregå her i foråret, og Pamela Anderson får det sidste cover. Nu har virksomheden altså også valgt at sige farvel til den legendariske fest-grund, og tilmed sat en udløbsdato på Hefner. 

Prisen er ifølge ejendomsmæglere i området alt for høj, da bygningerne trænger til en gevaldig renovering. Men selve grunden er alligevel omkring 60-90 millioner dollars værd. Så er det store spørgsmål bare om en kommende ejer vil bære arven videre, eller bygge nyt. Det vil tiden vise. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce