Connery

Studiejob: Slackere søges!

Keder du dig under forelæsningerne, og sidder du altid og laver alt det, du IKKE burde?

Keder du dig under forelæsningerne, og sidder du altid og laver alt det, du IKKE burde? - Du går måske også lidt for meget i byen og fester om torsdagen?...

Frygt ej for fremtiden, for det er formentlig lige dig, vi leder efter!

Du kommer til at:

  • Forfatte artikler/blogindlæg på vores websites.
  • Hjælpe til på vores sociale medier; Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat. I starten med idégenerering til posts og kommunikation med følgere.
ANNONCE

Du kan:

  • Formulere dig fejlfrit på dansk. Engelsk er også en god ting at kunne, når man leger på the interwebz.
  • Fange trends i nyhedsstrømmen og bruge dem kreativt i dit arbejde. Skabe unikt, aktuelt eller debatskabende indhold. Du har fingeren på pulsen i forhold til virale historier, du har humor, du kan formentlig lide eksplosioner, bacon, damer, biler, film og fest.
  • Arbejde selvstændigt og fungere i et team.
ANNONCE

Vi tilbyder:

Løn efter kvalifikationer.
En arbejdstid på ca. 5-10 timer ugentligt med tiltrædelse i begyndelsen af september. Du er meget gerne studerende og måske netop startet på et videregående studie.
Arbejdsplads: Du kan både arbejde hjemmefra/fra din laptop, hvor end du måtte befinde dig. Her kommunikerer du med resten af teamet via diverse maskiner

Alternativt har du mulighed for at møde ind på vores kontor i 9400 Nørresundby et par gange om ugen. (Fri cola og kaffe!)

ANNONCE

Ansøgningsproces:

Sammen med din ansøgning skal du vedlægge en artikel/blog på 300-500 ord med en potent historie rettet mod mandlige læsere.

Din tekst bruges i forbindelse med rekrutteringsforløbet og ikke på sitet.

Send ansøgning og tekst til chefredaktør/main slacker Mikkel på: [email protected] -  senest mandag den 7. september 2015. Jobsamtaler afholdes løbende.

ANNONCE

Om Connery.dk

Connery.dk er et underholdningssite rettet mod danske mænd. Hver måned er over 150.000 personer forbi for at se, hvad vi har gang i.

Grundtanken med siden var at producere Danmarks fedeste onlinemagasin for mænd i alle aldre. Et sted hvor vi mænd kunne få lov til at teste fede biler, lege med gadgets, udvide vores horisont, drikke øl og smugkigge på søde piger.

Vi fokuserer på de emner, som vi synes, er interessante i vores egen hverdag. Det betyder, at vi producerer et levende magasin, som er ærligt og råt for usødet. Connery.dk er derfor et site, som følger tidens trend uden at gå på kompromis med en forudindtaget indstilling til livet. 

Vi bor på Østergade 47A-B, 9400 Nørresundby.

Andre stillinger: Connery.dk/job

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce