Connery

Snooze sæsonen er over os!

De mørke vinterdage nærmer sig og snoozeknappen bliver brugt som aldrig før.

Snooze sæsonen er over os!
Dagene bliver kortere og kortere. Morgenerne bliver koldere og koldere.

Der er ikke nogle af os, der rigtigt bryder sig om det og vi gider sgu ikke stå op når det stadig er bælravende mørkt udenfor og det er så koldt at vi næsten kan se dampen fra vores ånde.
Så hvad gør vi?  Vi rammer snooze knappen og udskyder dagen med nogle minutter - i første omgang. Men 5 minutter bliver hurtigt til 30 og lige pludselig stryger vi op fra sengen og er allerede forsinkede.

Det er højsæson for pjækning og forsinkelser. Men hvad nytter det egentlig at trykke snooze gang på gang. Det er jo ikke fordi vi bliver mere friske af den grund, tværtimod. Vi ender jo alligevel med at kravle ud af sengen, som forvildede zombier.  

7 ud af 10 danskere bruger jævnligt snooze knappen og i gennemsnit snoozer vi 23 minutter om dagen, hvilket svarer til 1 år af vores liv! 1 helt år! Prøv lige at bruge bare 30 sekunder på at tænke på alle de ting du kunne gøre på et helt år. Tænk på alle de søde piger, du kunne have mødt, men i stedet ligger og drømmer om. Eller på de penge du kunne have tjent.

Vinteren er meget snart over os og de næste mange måneder bliver det ikke lettere at komme op fra sin varme, behagelige seng. Den seng man besynderligt nok altid finder sig selv liggende i en perfekt stilling i lige når man vågner, hvilket ikke gør det meget lettere.

Philips har udviklet en app der hævder at kunne hjælpe dig med at droppe snooze-knappen.

Jeg er selv typen, der ikke står op når alarmen går kl. 7.30 sharp, men altid udskyder den i hvert fald en 10-15 minutters tid. Så med dette mindre wake-up call, har jeg nu i sinde at forsøge at stå op når vækkeuret skriger sin rædselsfulde sang om morgenen. Dette kommer til at kræve meget viljestyrke jeg tvivler stærkt på om jeg besidder, men jeg vil gøre forsøget. Og jeg opfordrer jeg til at gøre det samme.

Lad os få mere ud af livet, drop snoozeriet!
For flere facts om snoozeri og hvad du eventuelt kan gøre for at skære ned på det så tjek http://www.unsnooze.philips.dk ud.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce