Connery

Snebolde i helvede

Visse mennesker kalder det Tequila…

Mine damer og herrer, kællinger og gentlemen, ludere og kunder, kvinder og mænd; Velkommen til mit univers.
Snebolde i helvede
Sådan kunne en bog, der blev skrevet af mig efter tor, fre, lørdag i byen sagtens begynde, men det her er ikke en bog. Det er ikke et opkast fra en sur gymnasieelev, og det er bestemt ikke spin fra en politiker. Det er historien om 2 russiske piger, min kammerat og undertegnede. Du vil de næste 2 minutter, opleve den halve sandhed, fordi jeg havde blackout, men du vil blive underholdt, få lyst til at drikke Gammel Dansk, og du vil føle at dit liv ikke har været levet, før vi har taget en bytur sammen.

Tequila

Tequila er brygget på den mest nederdrægtige måde. Først tager man en omgang Agave planter, skærer dem op som var de almindelige svin, tapper deres juice og destillerer skidtet. Jeg er overbevist om, at det er fremstillingsmetoden, som gør Tequila til et narkotikum for tømmermænd, og derfor drikker jeg det aldrig. At drikke Tequila og overleve dagen efter, er lidt ligesom at kaste en snebold ind i helvede.
ANNONCE
Snebolde i helvede
Gammel Dansk
Denne aften stod på Gammel Dansk. Tequilaen var kun blevet drøftet, fordi min ledsager absolut ville prøve noget nyt. Staklen fandt dog hurtigt ud af, at Tequila er bandlyst i denne del af universet, og vi lagde kortene på bordet og rykkede en Gammel Dansk.
Meget kan man sige om Gammel Dansk, men det har vist sig i flere kliniske og professionelle studier, at Gammel Dansk fungerer som love potion nummer 1 - det vil du vide, når du har delt en flaske eller drukket én hel selv!

Russiske piger

Well jeg sidder og kigger tilbage på mine linier, og forstår pludselig jeg har lovet dig 2 minutters underholdning. Alt er relativt men, hvis du læser ca. lige så hurtigt, som jeg skriver har du siddet her i lidt over 1 time. Det er dumt, så derfor vil jeg fortælle dig om dengang jeg mødte 2 russiske piger...

Byturen
Vi snakkede lyttede til musik, reddede verden, økonomien, samfundet, integrationen og blev enige om at Villy Søvndal kan slippe af sted med langt mere racistiske udmeldinger end Pia Kjærsgaard fordi han taler jysk. Efter et par shots blev vi enige om, ikke at forsøge om vi kunne slippe af sted med den slags udmeldinger, når vi ramlede ind til byen!

Vi havde drukket en hel flaske Gammel Dansk, og mente det var på tide at få fat i noget udenlandsk. Vi satte derfor snuden op efter at finde svenske, tyske, norske, kinesiske, amerikanske, thailandske, franske, italienske, spanske eller måske endda et par danske tøser, hvis alt andet ville slå fejl.

Efter at være blevet afvist på 3 diskoteker, fordi vi var for stive, besluttede vi at finde den nærmeste bar.  En bar lukker alt ind fra gaden og smider dig først ud når du ikke har flere penge. Baren lå godt 100 meter væk! 25 minutter senere væltede vi ind af døren, sigtede direkte på baren og pludselig stod jeg ude på toilettet.

Jeg kiggede mig i spejlet, sikrede jeg havde lynet bukserne, og kørte fingrene igennem håret. Jeg åbnede døren til baren, satte mig ned, bællede en fadøl og så skete det... Jeg vågnede med et sæt! Havde det hele været en drøm? Jeg kiggede rundt om mig. Det var ikke mine møbler. men jeg genkendte min kammerats vinreol, og følte mig pludselig nervøs. Hvordan var vi endt her, hvorfor var vi endt her? Jeg bor 2 minutter fra baren og han bor 350 kr. væk i en taxa? Hvem fanden var det.... som  begyndte, at røre på sig ved siden af mig?

Flashback
Har du nogensinde oplevet at din bytur passerer revy for dine øjne? Du ser dig selv gøre dig klar, du ankommer, du begynder at drikke, flash, du står et nyt sted, flash, nyt sted, flash, McDonalds, flash, to russiske piger, der taler engelsk, og er i Danmark fordi deres forældre er nyrige, flash, taxa på vej hjem, flash, blowjob, flash doggystyle... FUCK hvor var hun grim!? Ikke middelmådig grim, men grim. Ville overveje at kalde hende Fiona og beskrive, hvad Shrek ser hver morgen, men den vil jeg alligevel ikke have hængende på mig.

Morgen

Jeg vælter ud af sofa-sengen. Går ind i soveværelset, og ser min kammerat i seng med en gudinde. Ikke bare lækker, men lidt ligesom dem man ser på sites med udenlandske ludere.  - Der lå hun, nøgen, spændstig, fræk og hun sov. Jeg overvejede at tage en prøvetur, men frygtede for repressalier, og det var nu jeg fandt ud af at jeg skulle væk så hurtigt som muligt!
Inde fra stuen lød der et "Halo ar yu going to fix brekfest?" I thought, eller retter jeg tænkte: Hell NO! Gik ind tog mit tøj på, og efterlod min kammerat med beauty and the beast!
ANNONCE
Snebolde i helvede
Efterspillet
Min kammerat var sur i 3 dage, han mente det var unfair, at han skulle sidde og forklare, hvorfor jeg var gået, og jeg har endnu ikke forstået, at han ikke bare kunne fortælle sandheden. Efterfølgende har jeg fundet ud af, at jeg i min koger, har drukket 6 tequila shots, hvilket åbenbart har ødelagt virkningen af mine lovepotion. Jeg har stadig mareridt om Fiona - og jeg fortryder de ord jeg øjensynligt har sagt på baren med sløret stemme: "Kjim, sdu har sjgivet alt det her Tequila, og sjå må du sgu også vælge først! De her to kællinger er klar, og sjom din bedste ven, sjå trækker jeg mig tilbage, og lader dig vælge, hvem du lægger an på, sjå prøver jeg den anden!!"

Derfor:
Drik ALDRIG tequila, det er som at kaste snebolde i helvede, og der kommer aldrig noget godt ud af det!

Spørgsmål: Jeg har aldrig nogensinde før eller efter prøvet at vågne op med en kælling, som jeg ikke bare havde lidt idé om, lå ved siden af mig da jeg vågnede? Har du?

Læserservice:
- Få en Russisk kone
- Køb billig Gammel Dansk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce