Skønheden i alting [Anmeldelse]

Kan du se skønheden?25. december, 2016 - kl. 09:00
Forfatter: Dennis Stanley


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

3.3333333333333
CONNERY.DK giver:

4 ud af 6 ninjaer
Collateral Beauty - Trailer
Del videoen med dine venner
Warner Bros. Pictures

Døden

Reklamechefen Howard (Will Smith) rammes af en voldsom depression, da han mister sin kun 6-årige datter. Livet går i stå for ham og hans fravær på arbejdet er begyndt at påvirke bureauets kundekreds. Howards tre partnere Whit (Edward Norton), Claire (Kate Winslet) og Simon (Michael Peña) er derfor desperate for at sælge firmaet, inden det går helt galt, men det kan de ikke uden Howards samtykke. De hyrer derfor en privatdetektiv, der opdager at Howard skriver vrede breve til Kærligheden, Tiden og Døden.

Warner Bros. Pictures

Kærligheden

En dag møder Whit den smukke skuespiller Amy (Keira Knightley) og så får han en idé. Sammen med sine to kollegaer Brigitte (Helen Mirren) og Raffi (Jacob Latimore), skal de opsøge Howard og udgive sig for at være henholdsvis Kærligheden, Tiden og Døden og konfronterer ham med hans vrede breve til dem og på den måde ”vække” ham tilbage til livet.

Warner Bros. Pictures

Tiden

Trods det stjernespækkede cast er filmen floppet i USA. Det fortæller desværre meget om den tid vi lever i nu om dage, hvor bløde værdier ikke regnes for noget og kynisme og egoisme sættes i forsædet. Ironisk nok vil publikum hellere tro på falske helte i kapper, end se historier om ”rigtige” mennesker og mindes om virkeligheden på godt og ondt.

Warner Bros. Pictures

Skønheden

Det er da også nemt at afskrive Skønheden i alting som en omgang sentimental sødsuppe og manipulerende følelsesporno. Men i modsætning til størstedelen af de film der har fået premiere i år, rørte denne mig og dét i sig selv ser jeg som en gave. Måske skal vi prøve at være mindre kyniske og lærer at åbne op for skønheder som denne. Hvis du ser filmen, så gør det med et åbent sind og et rent hjerte. Da garanterer jeg, at den vil have meget større værdi, end man skulle tro.

Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 0%

 

Teknisk information:

Original titel: Collateral Beauty

Dansk titel: Skønheden i alting

Land: USA, 2016

Instruktør: David Frankel

Medv.: Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Peña, Helen Mirren, Keira Knightley, Jacob Latimore og Naomie Harris

Genre: Drama

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 97 min

Dansk bio premiere: 25. december 2016

Distributør: Warner Bros. Pictures

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Dennis Stanley Følg på: Facebook Instagram Twitter Blog

Kan lugte et dårligt plottwist på kilometers afstand. Det er svært at finde nogen der har set lige så mange film!!

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen