Connery

Silicon Valley er klar med trailer for finalesæson

Pied Piper drengene er klar til sidste budrunde

Der er sket en del i tech-industrien, og særdeleshed Silicon Valley siden femte sæson havde premiere i starten af 2018. Da Mark Zuckerberg skulle forsvare Facebooks sikkerhed overfor den amerikanske kongres i april 2018, var det genstand for meget opmærksomhed, og måske et definitivt skift i, hvordan folk opfatter sociale medier. 

Det har umiddelbart været godt for den tech-fokuserede komedieserie Silicon Valley, der har trukket lidt ud i forhold til deres normale lanceringskalender. 

I den nye trailer for Silicon Valley, ser vi således Richard Hendricks, grundlægger af Pied Piper, i en situation, der minder en del om Zuckerbergs, og det er genstand for gode komiske øjeblikke. 

Det var tidligere forventet, at Silicon Valley kunne trække ud til en 7. sæson, men med de deltagende skuespilleres stadig mere pakkede programmer på store Hollywood-produktioner, bliver det sjette sæson det afslutter herligheden - og det er måske i virkeligheden en god ting - få lukket fortællingen ned, mens der stadig er grin at hente. 

Finalesæsonen af Silicon Valley får premiere på HBO den 26. oktober.

ANNONCE
Silicon Valley 6 - Teaser trailer
Del

Seneste nyt

Annonce