Connery

ShipYourEnemiesGlitter.com - Måske årets mest succesfulde startup, so far.

En lille uge inde I hans nye webshop, kan Mathew allerede se frem til mere end 300.000 kroner

Vi er ikke engang tre uger inde i det nye år, og måske derfor, kan vi alle relatere til det sindssyge rod, som glimmer og konfetti efterlader.

ShipYourEnemiesGlitter.com - Måske årets mest succesfulde startup, so far.

Ihvertfald lader det til at være grobunden, for Mathew Carpenter, en 22årig australsk webudvikler.

Han lancerede i mandags sin nye webshop: ShipYourEnemiesGlitter.com. Tjenesten går i sagens natur ud på, at du for et beløb svarende til en 50'er, kan bestille et lille brev, fyldt med glitter, pakket ind i et hadebrev, og få det sendt til en fjende af eget valg. I hele verden!

We fucking hate glitter. People call it the herpes of the craft world. What we hate more though are the soulless people who get their jollies off by sending glitter in envelopes.

Det undrer vel ingen, at internettet i løbet af et par dage, gik helt amok over fænomenet. Det efterlod Mathew med en hjemmeside der på ingen tid, trak næsten 2.5 millioner besøgende, og ordrer for over 20.000 australske dollars, inden han, midlertidigt, lukkede ned for bestillinger. Hvad der var skabt som en joke, var lynhurtigt blevet en bragende, men uoverskuelig succes.

ANNONCE
ShipYourEnemiesGlitter.com - Måske årets mest succesfulde startup, so far.

Hjemmesiden til salg

Jeg kan simpelthen ikke overskue det. Jeg er villig til at skrive under på en aftale om ikke at drive konkurrence i op til 3 år, og hvis en eventuel køber har brug for oplæring, sætter jeg gerne en måned af til dette.

Hjemmesiden er i nuværende øjeblik budt op i en pris på 61.100 $ svarende til næsten 400.000 kroner. Ikke dårligt, for en "joke".!! Se auktionen her: Flippa.com

I videoen herunder, kan du se hvordan konceptet kunne tage sig ud!

ANNONCE
Glitterbombet!
Del

Seneste nyt

Annonce