Connery

Sex Tape

Cameron Diaz og Jason Segel har lavet et sex tape, men det er hverken ophidsende eller morsomt…

1 ud af 6 stjerner
Sex Tape - Trailer
United International Pictures - Sex Tape United International Pictures

”Let’s talk about sex”

Da Annie (Cameron Diaz) og Jay (Jason Segel) i sin tid mødtes, dyrkede de sex konstant, men efter familien er blevet forøget med to små børn, er det som om lysten og energien er dalet og de to forældre har ganske enkelt glemt hvordan man har sex.

Derfor beslutter de sig for at peppe tingene lidt op. De får bedsteforældrene til at passe børnene og så fyrer de ellers op for Tequila shotsene og iPaden, for nu skal der laves et sex tape. I tre stive timer knalder Annie og Jay løs og er til sidst så udmattede at de falder i søvn og Jay glemmer at slette videoen igen, som han ellers har lovet Annie. Som skæbnen vil have det syncer iPad'en med Jays andre Apple-produkter og vupti, så er videoen oppe i skyen.

ANNONCE
United International Pictures - Sex Tape United International Pictures

”Tonight we're getting unpredictable”

Nu er gode råd dyre, for Jay har nemlig været yderst gavmild med sine aflagte iPads og givet dem væk til højre og venstre. Det vil sige at svigermekanikken, postbuddet, vennerne og sågar Annies nye chef, alle har adgang til Annies og Jays hyrdetime. De beslutter sig derfor for at tage ud og indsamle alle iPads igen, men det er lettere sagt end gjort for det uheldige ægtepar.

ANNONCE
United International Pictures - Sex Tape United International Pictures

"I know it's only action, but I like it"

Sex Tape er en af den slags komedier der rigtig gerne vil være grænseoverskridende, fræk og ungdommelig, men som ender med at virke desperat og pinlig, som når ens forældre har sex og man uheldigvis overrasker dem midt i akten. Hele plottet i filmen er så utroværdigt, at man meget hurtigt står af og havde det ikke været for Cameron Diaz, der optræder nøgen et par gange undervejs, så var størstedelen af publikum nok gået inden rulleteksten.

ANNONCE
United International Pictures - Sex Tape United International Pictures

Thé Az!!!!

Cameron Diaz komiske talent kan nemlig ligge på et meget lille sted og i takt med at hendes ansigt mere og mere begynder at ligne en rosin, har hun heller ikke sin udstråling at spille på længere. Derfor er trækplastret tydeligvis også Diaz nøgne krop og bevares, den er da stadig utrolig velskabt, især taget i betragtning af, at den kære Cameron har rundet de 40.

ANNONCE
United International Pictures - Sex Tape United International Pictures

En uvindelig kamp

Jason Segel, giver den mest af alt som den godmodige Marshall fra How I Met Your Mother og må ene mand trække det komiske læs. Problemet er bare at det er en umulig kamp at vinde, når manuskriptet er  og karaktererne så tynde, som det desværre er tilfældet her. Ironisk nok har Segel selv været med til at skrive manuskript. Better luck next time, Mr. Segel.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 60%

Teknisk information:

Original titel: Sex Tape

USA 2014

Instruktør: Jake Kasdan

Medv.: Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry, Ellie Kemper, Rob Lowe, Harrison Holzer og Jack Black

Genre: Komedie

Billedformat: 1.85:1

Lyd: DTS/Dolby Digital/SDDS

Spilletid: 94 min

Dansk bio premiere: 21. august 2014

Distributør: United International Pictures

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce