Connery

Seoul vil gøre op med ensomhed en gang for alle.

Aldrig har så mange mennesker været ensomme. Det skal der gøres noget ved.

Vi lever i en epidemi af ensomhed og alle er ramt - unge som gamle.

Aldrig har så mange unge været ramt af ensomhed. Tallet er faktisk så højt, at det svarer til 1-2 unge i hver klasse og det er en stor udfordring vi har som samfund.
I storbyerne er det særlig udpræget, hvor man hver eneste dag støder på utallige mennesker på gaden og i det store hele aldrig er helt alene, da man altid kan høre menneskerne og byens summen - selvmodsigende er det da også, at der i storbyen er flest ensomme mennesker.

Men man kender ikke de mennesker man støder på, så man ender ofte med at forsvinde ind i mængden.
Ensom blandt alle

ANNONCE
Seoul vil gøre op med ensomhed en gang for alle.

I Sydkoreas hovestad, Seoul, har folket valgt at gøre op med ensomheden en gang for alle.

At køre i metroen i verdens storbyer kan være en blandet oplevelse.
I New York er den fyldt med skøre kugler, hjemløse og mormoner - enkeltvis er ingredienserne ikke særlig spændende. Det ændrer sig ikke når man blander dem sammen...
I Tokyo bliver man mast sammen og hvis man er kvinde bliver man gramset på - medmindre man har en fetich, er det ikke en anbefalelsesværdig oplevelse.
I København er ensomheden særlig udpræget, hvor man for alt i verden ikke må få øjenkontakt med sine medpassagerer. Det er nemlig en faux pas af største grad! 

I Seoul kan de relaterer til ovenstående og for at gøre noget ved det.
Ved at gøre op med præmissen om, at byer mister deres charme og sans for fællesskab i takt med at de vokser, har de lavet det at køre i metro til en lille leg, hvor man kan connecte med fremmede - og det er noget vi kan lide!

Når isen bliver brudt og man kan connecte med andre mennesker bliver ens egen dag en smule bedre og ensomheden får lov til at blive sat på bero.

Se den korte video for oven og glæd dig til det kommer til Danmark.
Jeg vil hellere lege med det her i metroen end med Pokémon Go!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce