Connery

Se Leonardo DiCaprio blive angrebet af en bjørn

Ny trailer ude for thrilleren The Revenant.

Den evigt Academy oversete stjerne, Leonardo DiCaprio, er nu tilbage i en ny hæsblæsende hovedrolle. Filmen hedder The Revenant, og traileren er netop udkommet.

Den udfolder sig i 1820’erne, og handler om pelsjægeren Hugh Glass. Hugh Glass er på en mission med sine kammerater, men noget går pludseligt galt. En vild bjørn angriber dem, og kampen er hård. De får dog afværget truslen, men Hugh er ramt. Dette ser resten af slænget som en mulighed for et par mønter, så de vælger at røve ham og efterlade hans skæbne til Lucifers lange arme. Det går dog ikke helt som forventet, Hugh overlever, og har nu kun en ting i hovedet: hævn. Han får samlet sine indre kræfter frem, og begiver sig ud på en lang march. En march vi får lov at følge.

Læs også: Derfor har Leonardo DiCaptio aldrig vundet en Oscar

ANNONCE

Foruden den altid fantastiske, fortryllende, magiske, usammenlignelige – indsæt selv andre superlativer, Leonardo De Caprio, optræder et andet hot shot, nemlig Tom Hardy. Manden behøver nok ikke en større præstation, han burde i hvert fald være et velkendt navne for de fleste efterhånden. Sidder du alligevel med et spørgsmålstegn, kan det nævnes, han bl.a. spillede manden med den mærkelige stemme, Bane, i The Dark Knight Rises, samt kørte vildt i Mad Max. Derudover figurerer Will Poulter, den grimme dreng fra We’re the Milles samt Domhnall Gleeson fra Ex Machina.

Er du stadig ikke overbevist, så kan jeg smide en trumf på. Instruktøren er mexikanske Alejandro Inarritu. Han er en mand, der om nogen formår at skabe stemninger. Han fik sit internationale gennembrud med Babel, herefter spanske Biutiful (Ja, sådan staves den) samt den Oscar vindende Birdman.
Bag kameraerne skal en anden mastodont stå, nemlig Emmanuel Lubezki, der stod bag kameraerne på Gravity, der netop blev hyldet pga. De visuelle scener.

Ja. Der er lagt i ovnen til en fantastisk film, nedenfor kan du se den første officielle trailer:

ANNONCE
The Revenant
Del

Seneste nyt

Annonce