Connery

Sådan arrangerer du den perfekte sommerfest

Sommeren er over os, selvom det gode sommervejr lader vente på sig. Heldigvis varer ferien for mange unge menneskers vedkommende indtil slutningen af august, så der er rigeligt med tid til at indhente det forsømte - eksempelvis ved at holde et brag af en sommerfest.

Sommeren er over os, selvom det gode sommervejr lader vente på sig. Heldigvis varer ferien for mange unge menneskers vedkommende indtil slutningen af august, så der er rigeligt med tid til at indhente det forsømte – eksempelvis ved at holde et brag af en sommerfest.

Men hvad skal der egentlig til for at arrangere den perfekte sommerfest? Her får du nogle tips til, hvad du skal have styr på, hvis du vil være vært ved den mest episke sommerfest. Den, alle dine venner kommer til at snakke om år ud i fremtiden.

Hvem skal inviteres?

Vi er mere sociale om sommeren. Det er videnskabeligt bevist, at solen påvirker vores humør og får os til at interagere mere med vores medmennesker. Sommerfesten er altså den perfekte kulisse, når der skal stiftes nye bekendtskaber – og her bør du derfor indordne dig efter mantraet; ’jo flere, des bedre’.

Invitér så mange, din have kan rumme. Du kan også foreslå at alle skal tage minimum én med, som du ikke kender. En fest er (næsten) altid sjovere, hvis der kommer personer, man ikke har mødt før. Og gerne af det modsatte køn.

Ingen sommerfest uden grill

Når det er sommer, skal der grilles. Det er et uomtvisteligt faktum, at grillen skal tændes ved enhver anledning – og hvilken anledning er bedre, end en sommerfest? Det kan selvfølgelig være en dyr fornøjelse at grille, fordi det primært er kød, der smides på grillen. Kniber det med at få madbudgettet til at gå op, kan du bede dine gæster om selv at tage grillpølser og kød med. Så længe du sørger for grillen samt optænding heraf.

Aktiviteter

Ingen sommerfest uden aktiviteter. Med al den mad og drikke er det godt at få rørt sig lidt, så det værste alkohol og fedt kan få lov at svede ud i løbet af aftenen. Det gode er, at så holder gæsterne også længere. Sørg derfor for, at der er forskellige aktiviteter, gæsterne kan give sig i kast med, når de lyster.

Opstil fodboldmål i haven til fri afbenyttelse, læg et kongespil frem, stabl en kroket-turnering på benene, eller hvad du nu kan finde på. Der er masser af sjove sommerspil.

Tag forbehold for regnvejr

Den danske sommer er ikke altid så tørt, som man kunne håbe på. Derfor er det en god idé at sørge for, der er mulighed for at søge ly, hvis det skulle begynde at regne. Opstil et telt i haven, der kan rumme alle gæsterne, hvis vejrguderne skulle vise sig ikke at være med jer på den planlagte dato for festen.

Rigeligt med drikke

Der er ikke noget bedre end at komme til en fest, hvor der er fri drikkelse. Det er desværre også en dyr udgift, hvis du selv skal stå for at indkøbe drikkelse til alle gæster. Gør det i stedet muligt at købe drikkelsen, så du ikke mister noget på det. Alternativt kan du bede dine gæster om hver især at tage en flaske med, som kan stilles på et fællesbord, hvor alle har mulighed for at tage for sig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce