Connery

Rockers By Choice "Greatest Hits"

"Engel", "Narkotika", "Nedtur" osv osv osv...ringer det en klokke ?

Rockers By Choice "Greatest Hits"
Siger man hip-hop, så siger man i den grad også Rockers By Choice, eller RBC som de i folkemunde bliver kaldt.

"Rockers Retro" er en 2 cd's tur "down memory lane", vi får dem alle sammen, Engel, Narkotika, Nedtur, Min gamle skole, og den nyindspillede "Nedtur part 2", der lige har fået med linkin park sprøjten, florerer heftigt på de danske radiostationer.

Der er de store hits og de mindre, noget af det bedste og mest oversete må være numre som "Jeg er skitzofren(det' jeg også)" & "Fem Fingers Udsalg" og det er alt sammen med til og danne et indtryk af at man virkelig får "The Greates Hits" for sine penge her. Så er spørgsmålet så bare om det er noget alle bør købe, og hvis du spørger undertegnede så er svaret JA.

Hvorfor ?

Fordi RBC på samme måde som Aqua eller Cut N' Move fik hele Danmark til og åbne sig overfor en, på det tidspunkt, ukendt genre herhjemme (også kaldet nyt). At RBC så derudover har en masse gode og sunde budskaber som den dag i dag stadig er aktuelle, gør det bestemt ikke dårligere.

Og melodier kunne de jo også hitte ud af, tag f.eks bare Engel som vel nok er et af dk's største hip-hop hits nogensinde. (i skarp konkurrence med "Han får for lidt", "Malerhjerne", "Spændt op til lir'" & "Provokerer Onanerer")

Hip-hop er helt sikkert ikke for alle og enhver, men render du rundt med Den Gala Pose's nyeste skive og kalder dig hip-hopper, så skulle du næsten tage og lytte til det som de uden tivl også var vilde med dengang i 80'erne.

Det skal afslutningsvis nævnes at et andet stort hip-hop foretagende Humleridderne er færdige med indspilningerne til deres 4. album, det forventes udgivet så snart de øl glade drenge har færdig forhandlet deres kontrakt.

På et eller andet plan vil hip-hop og rappen nok altid eksistere, men ligesom den hårde rock er det i bølger at den stikker næsen helt op til overfladen hvor hr. og fru. danmark kan få øje på den.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce