Connery

Rituals lader dig parfumere alt i luksus ala mellemøsten

Rituals har spredt Ritual of Oudh ud i verden

Rituals har gennem det seneste årti gennemgået en eksplosiv vækst, og firmaet har duftbutikker verden over - og bevæger man sig ind i en butik eller online, vil man opdage, at der er et bredt udvalg af produkter - som tiltaler hver sin smag og stil.

I 2019 lancerede man en serie af luksusprodukter, som for en stund blev holdt eksklusivt i mellemøsten. Ritual of Oudh vækker da også kraftige orientalske fornemmelser: En heftig kombination af patchouli-blomsten og det navngivende 'oudh' - agartræ, der er notorisk kendt for at være en af de mest udsøgte (og dyreste) ingredienser i parfumeindustrien. 

I rent mytiske fortællinger, er Agartræets harpiks en kilde til et potent afrodisiakum. Et sexet udgangspunkt?

Rituals of Oudh blev efter en periode med eksklusivitet, sat til salg online på Rituals webshop i den tidlige sommer 2021, og jeg fik muligheden for at snuse lidt til produkterne. 

ANNONCE
Ritual of Oudh Pour Homme - herreparfume - Rituals lader dig parfumere alt i luksus ala mellemøsten Ritual of Oudh Pour Homme - herreparfume

Den ekstravagante mellemøstlige stil er da også tydelig, alene i produktdesignet - her skærer Rituals igennem med blank dybsort og masser af guld. Kombinationen stråler af eksklusivitet, og det fortsætter når man tager produkterne i brug. 

Duftene er først intense og gennemgående kraftigt aromatiske, og sender tankerne i retning af besøg på et femstjernet hotel - måske i Dubai? 

Rituals of Oudh byder også på en eksklusiv herreparfume, Oudh Eau de Parfum "for him", der følger duftsporet i de øvrige produkter, med noter af læder og tobakblade. 

Hvis du spørger mig, er Ritual of Oudh er en forholdvis tung bergamot-parfume, der egner sig godt til de gode aftner i sensommeren og efteråret - og puster lidt liv i vinteren. 

ANNONCE
Rituals of Oudh bilparfume - Rituals lader dig parfumere alt i luksus ala mellemøsten Rituals of Oudh bilparfume

Den luksuriøse duftserie fra Rituals går også skridtet videre, end mange andre - og byder på en række produkter, man ikke ofte ser. 

Her er der blandt andet en bilparfume: en bilparfume der indsættes i en lækker træholder, som holder duftstrømmen kørende i bilen i op mod otte uger. 

ANNONCE
Oudh møbelspray og body mist - Rituals lader dig parfumere alt i luksus ala mellemøsten Oudh møbelspray og body mist

Et andet produkt, der også virkelig kan sætte fut under hotelfølelsen derhjemme, er Oudh Parfum D'Interieur - en møbelspray, der giver dine møbler et strejf af oudh

Ritual of Oudh har en lang række af klassiske duft- og plejeprodukter, og hele serien kan du finde på Rituals.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce