Connery

Rejse-søgemaskinen giver dig overblikket

Vi bruger alle sammen søgemaskiner, når vi skal forsøge at skabe overblikket over de milliarder af hjemmesider og informationer, der flyder rundt på det store Internet. Mest kendt er nok Google, der på glimrende vis lader dig finde informationer om alt fra musik til konstruktion af garageporte. Men vidste du, at der også findes special-søgemaskiner, som er målrettet bestemte emner? Et godt eksempel er rejse-søgemaskinen Travelmarket, som er skræddersyet til dig, der elsker at rejse. Læs med og se, hvad du kan få ud af denne søgemaskine.

Den bedste ferie til den billigste pris

Det erklærede hovedformål med Travelmarket.dk er at give dig den bedste ferie til den billigste pris, og det lykkes faktisk rigtig godt, er vores vurdering. Der findes flere andre rejsesøgemaskiner også, men ingen dækker så bredt og grundigt som Travelmarket, der da også er blevet danskernes foretrukne til netop dette formål. Her kan du ikke blot sammenligne priser på flybilletter, hotelophold og leje af biler, men også på færdige rejsepakker, herunder også temarejser. Bestil din rejse her, hvis du vil have overblik over hele paletten af muligheder. Det bedste er naturligvis, at portalen er helt gratis at bruge. Travelmarket er finansieret via reklamer og provision, der opnås, hvis du køber et rejseprodukt hos et af de mange rejseselskaber.

Afbudsrejser er meget populære

Afbudsrejser er en særlig ferieform, som er blevet meget populær de senere år. Det ligger i navnet, at konceptet er at hoppe på rejser, der af en eller anden grund bliver annulleret af den oprindelige køber. Sygdom eller familiekriser kan måske forhindre afrejsen, og så står rejseselskabet med færdigbookede flysæder og hotelværelser, som er i overskud. Den slags rejser sælges i sagens natur med store rabatter. Som køber har du typisk kun få dage til rejseafgang, og rejsemålet er jo bestemt på forhånd.

Det kræver selvfølgelig en ret fleksibel indstilling til tilværelsen, men er man vant til at rejse og har smag for at opleve nyt, kan der være mulighed for masser af gode oplevelser til absolut bundpris. Travelmarket har en hel sektion til netop afbudsrejserne, og her samer de alle de ledige rejser fra en lang række forskellige rejseselskaber. Den store fordel ved portalen er, at du kan søge på både destinationer og afrejsetidspunkter. Når så mange rejser er samlet under én paraply, er der meget større chancer for at finde en rejse, som man måske alligevel ville have valgt på et tidspunkt - men blot til meget reduceret pris.

Få rejsetips fra eksperterne

De dygtige folk hos Travelmarket arbejder med rejser og ferier dagen lang, og det giver selvsagt en masse erfaring. Den erfaring kan du trække på helt gratis ved at benytte tips-sektionen på portalen, hvor du både kan få tips om rejser og hotelophold. Der er rigtig mange gode tips til at opnå besparelser på forskellig vis, så snyd ikke dig selv for informationen. Der er endda en hel 48 siders e-bog, fyldt med tips og tricks, som kan downloades ganske gratis.

Måske har du allerede et feriemål i tankerne, men husk, at variation er godt. Mange tager det samme sted hen år efter år, og det er lidt en skam, når der er så meget spændende at opleve. Brug lidt tid på portalen, hvor der også er masser af inspiration at hente til den næste ferie.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce