Connery

Red Raspberry

Cocktails er på mode igen, og ud over at repræsentere spændende smagsretninger ser de både flotte og dekorative ud på et sommerbord.

Der skal fest og farver på sommerens drinks, efter at det i årevis har været mest almindeligt at sætte en flaske hvidvin på bordet som aperitif. Gamle kendte cocktail-klassikere, men også nye spændende is-cocktails som f.eks. de tre, vi de næste per uger giver opskriften på. Det er den 25-årige is-ekspert Anders Tychsen, der har komponeret de nye opskrifter og nu offentliggør dem efter at have afprøvet dem nøje på et større smagspanel. Anders Tychsen har, som Danmarks vist nok yngste kogebogsforfatter, tidligere udgivet opskriftsbogen 'IS' på Gyldendals Forlag. Og han giver her selv sine nye opskrifter en kommentar med på vejen.
ANNONCE
Red Raspberry
Red Raspberry
En kombination af isdrink og long drink, der udmærker sig ved at være sød og cremet i smagen samtidig med, at den mousserende hvidvins perlende effekt udnyttes fuldt ud. Mousserende hvidvin og Heering Cherry Liqueur spiller smagsmæssigt sammen og giver den underliggende bittersøde tone. Red Raspberry er specielt designet som aperitif. Den smager fremragende og er perfekt til sommeren.

1 cl Heering Cherry Liqueur
1 pæn kugle hindbærsorbet
1 cl Grand Marnier - Gul
7,5 cl mousserende hvidvin, sød

Tilberedning: Læg en kugle hindbærsorbet i et højt glas med flad bund. Hæld Heering Cherry Liqueur og Grand Marnier i. Fyld op med mousserende hvidvin. Server med ske og sugerør, og pynt med et par hindbær. Alternativt kan Heering Cherry Liqueur, Grand Marnier og hindbærsorbet blendes sammen, hvilket giver et andet udseende. Drinken får hurtigt en konsistens som tynd grødis, men er perlende takket være kulsyren. Hindbærsorbet kan erstattes med jordbærsorbet, men så skal der også tilsættes et stænk Danzka Currant Vodka, og Grand Marnier skæres ned fra 1 cl til to stænk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt