Connery

Places - Social Club App

Skal du i byen? Swipe kun med dem, der skal i byen samme sted som dig

Hvis du er på Tinder, kunne jeg forestille mig, at du har prøvet at matche med en sød pige, som du egentlig gerne vil møde med det samme for at finde ud af, om der rent faktisk er kemi. For eksempel i aften i byen, hvor stemningen er lidt uformel, og I begge hurtigt kan finde på en undskyldning, hvis kemien ikke er der. Men selvfølgelig skal hende den søde pige besøge sin mormor i aften, og i morgen når hun skal i byen, sidder du højst sandsynligt foran toilettet og brækker dig i lårtykke stråler, så et møde lige der ville være at skyde dig selv i foden. Så i stedet skriver I. Længe. For der er altid en af jer, der lige skal noget. Så I skriver lidt mere. Lige indtil dagen kommer. Nu får I endelig muligheden for at mødes.

Og det er dødsdømt. 

Hun snakker for meget om sig selv, dit hår ser ikke ud som på dit billede, og I har begge spildt en masse tid.

Og så starter det hele forfra.

ANNONCE
Places - Social Club App

Men det behøver det faktisk ikke. I hvert fald ikke hvis du henter den nye app Places, der er bygget op omkring events og clubs, hvilket vil sige, at man kun swiper med folk, der skal til de samme events eller i byen de samme steder og tidspunkter som en selv. Det vil altså sige, at du med app'en vælger hvor og hvornår du skal i byen. Herefter kan du så swipe med dem, der har valgt samme tidspunkt og sted som dig, så hvis du får et match, er der ingen grund til at snakke frem og tilbage om, hvor og hvornår I kan mødes - I skal nemlig begge i byen samme tid og sted, så I kan lige så godt mødes der i stedet. 

Places gør det nemt at mødes - så er resten op til dig. Og med resten mener jeg selvfølgelig at holde bare lidt igen med øllene. Er du fuld og pinlig, er Places ikke til meget hjælp - så vil jeg næsten mene, at pinlig tavshed på en 'rigtig' første date er at foretrække! 

Places launcher officielt d 27. oktober til oktoberfest på CBS, og du kan allerede nu hente app'en her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce