Connery

Passager får fly til at lande, fordi han skulle betale $12 for et tæppe

Er vi ved at blive for vattede som mennesker?

Gebyrer i lufthavnen kan være irriterende... Hvad blev der af de gode gamle dage, hvor mange kunne tage sine kufferter med gratis? 

En merpris på 1.000 kr. for ekstra baggage kan gøre ondt, men er der fair at kræve penge for tæpper og lign. på flyveturen?

I onsdags følte passageren, på et fly med retning mod Hawaii, sig nødsaget til at trække grænsen ved at tæppet på flyet koster $12 (85 kroner).

Den 66-årige mand insisterede på, at han ikke skulle betale for tæppet, da der var koldt på flyet.
Da han ikke kunne få sin vilje, begyndte han at true kabinepersonalet, fortæller Rob Pedregon, en talsmand for Los Angeles Politi.

Ifølge Pedregon skulle den truende 66-årige have udtalt at han gerne ville "tage nogen med om bag skuret" på grund af tæppe-fadæsen.

Hvornår blev vi så vattede som samfund?

Piloten valgte at dreje flyet mod lufthavnen i Los Angeles efter han havde kontaktet politiet.

Da det drejede sig om en (potentiel) føderal crime af den værste slags (håber inderligt at ironien skinner igennem) blev FBI også nødsaget til at dukke op og undersøge situationen.

Politiet og FBIs konklusion var... Drum roll please... At der ikke var sket noget kriminelt OG at der ikke på noget som helst tidspunkt forelå en direkte trussel.

Fire timer senere var flyet tilbage i skyerne og manden tog et andet fly mod Hawaii, afslører Pedregon.

Har curlinggenerationen virkelig skabt det her?

Vi må ikke tillade os, at leve så beskyttede liv, at vi ikke kan rumme når nogen hæver stemmen. 
Jeg ved ikke om det er mit bosniske ophav der gør, at jeg er blevet immun for det. 
Hos os hæver man stemmen selv, når man beder nogen om at række saltet.
Det er bare sådan, nogle mennesker snakker.

Det er arrogant, at forvente at ens omverden vil tage imod alle ens holdninger, forslag og handlinger med åbne arme. Uenighed vil opstå.

Og det er en god ting. 
Vi har brug for uenighed, fordi det er sådan vi forbedrer os.

Den ældre mand er tydeligvis utilfreds og det skal han selvfølgelig have lov til at være, men er det grund til at en fly skal nødlande? 
Han udgjorde ikke nogen direkte trussel og mistanken til terror har ikke været aktuel, så vi har at gøre med et flypersonale, der følte sig utrygge... fordi manden gerne ville tage nogen med bag om skuret


I anledning af lovens feminismens lange arm vil jeg ikke påstå, at personalet skal mande sig op eller gro et par nosser
De skal komme ud af deres beskyttede osteklokke, pakke bobleplasten ud og accepterer at man ikke kan forvente at alle taler pænt, høfligt og i en rolig tone. 

Det er noget vi allesammen skal gøre. 
Det politisk korrekte pis skal stoppe.
Det kommer til at betyde, at nogle mennesker bliver trådt over tæerne.


Some people are assholes og hvordan DU reagerer på det er langt, langt vigtigere end hvad de personer nogensinde kan sige eller gøre mod dig.

Din måde at reagere i situationer hvor du møder modstand og uenighed reflekterer i sidste ende din plads i denne verden.

Som iværksætter ville man ikke ringe hjem til sine forældre, hver gang en kunde var utilfreds eller følte at prisen var for høj. Hvorfor ville man så gøre det når snakken falder på et tæppe til 85 kroner? Fordi det er på et fly? Luk røven. Tag dig sammen. Vil du leve dit liv som en alfa- eller betahan?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce