Connery

Opena iPhone case

Vil du se mig åbne en øl med min iPhone?

5 ud af 6 stjerner
Opena iPhone case

Vi har modtaget en dims til test, fra CoverMe.dk. Et iPhone-cover/case med indbygget øloplukker. Det lyder umiddelbart lidt overflødigt, men når man står med coveret i hånden, så er det alligevel lidt sejere, end når man bare hører om det.

Produktet hedder Opena og er produceret af Annex Products

Producenten skriver i rosende vendinger om sit eget produkt:

* 100% PC Case - altså 100% Polycarbonat, polycarbonat kender du nok bedst fra CD'er/DVD'er - det er skidt stærkt og både slag- og bøjefast.

* 304 Series Stainless Steel - 304 er samme type som der fx bruges til kokkeknive og andre køkkenting i rustfrit stål

* Slide Out Bottle Opener - Den har du allerede regnet ud

* Anti Glare Flash ring - Ved ikke lige hvad de mener med den, andet end at hældningen ind mod hullet til blitzen er ca. 45 grader, så lyset fra blitzen ikke umiddelbart kastes tilbage i objektivet på telefonen - det er bare et gæt!

* Built in Cool Factor - Well - jeg giver dem lidt ret. Den er lidt sej.

* Ultra slim profile - Ahhhh... Den gør min iPhone 4 millimeter tykkere. Det kan mærkes, og den vejer - men på den anden side, så ved jeg ikke hvordan de skulle have udført den smallere.

Nå, men tilbage til hvordan det ser ud i den virkelige verden:
Der er ingen tvivl om at det her er et produkt i god kvalitet. Fitting i forhold til telefonen er perfekt. Du klikker den i, i alle fire hjørner, og der er ikke det mindste gab nogen steder.

Coveret giver skærmen ca 0,5 mm afstand til underlaget, og du er sikret imod ridser fra sandkorn og deslige.

Næsten hele bunden og toppen af telefonen er fritlagt, så du kan bruge dine accessories som du plejer - som det ses på billederne er knapperne på siden let tilgængelige selvom coveret er på.

Dog kan jeg ikke lade være at tænke at det er lidt fjollet at kombinere telefon-cover og øloplukker - men det er muligvis mig der er sær, for nu kommer det skægge:

Jeg researchede lidt på produktet, som det er god skik når man skal anmelde noget og det viser sig at selve Opena-konceptet blev præsenteret på Kickstarter.com som er en crowdfunding-side. Crowdfunding går ud på at du præsenterer din idé, og så kan folk vælge at give tilsagn til at de vil støtte dig økonomisk med at få ført din idé ud i livet, og som det ses her, så var der 578 mennesker der spyttede penge i projektet, og samlede 28.303 $ sammen - selvom det kun krævede 15.000 $ at starte en produktion - og her sidder jeg så med det endelige produkt i hånden. Not bad!

Min dom er at det her stadig er et lidt fjollet koncept, for når kvinden kommer med din øl, så har hun selvfølgelig åbnet den for dig på forhånd. Ikke desto mindre så fås den både i sort og i hvid, så måske er det hende der skal investere i den hvide udgave og ikke dig selv der skal have den sorte version, så hun kan åbne øllen for dig med sin egen iphone.

Nok spas - den er sej, også selvom den gør din telefon tykkere og tungere!

Køb coveret her for 245 danske dollars.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce