Connery

OnePlus 5 kommer tidligt til Danmark som led i eksklusivt samarbejde med 3

København er et af 10 udvalgte steder i verden, der først får telefonen i handel.

Der er endnu ikke meget at gå på, omkring specifikationer for den næste OnePlus smartphone, OnePlus 5. 

Faktisk er der kun afsløret lidt af designet, og resten bliver offentliggjort den 2. juni, ved en officiel livestream. Men selvom vi ikke ved meget endnu, har mobilselskabet 3 annonceret, at de i kraft af deres samarbejde med OnePlus, allerede kan tilbyde et begrænset antal af den nye toptelefon, dagen efter afsløringen. 

Folk der vil have hænderne på telefonen hurtigt, kan møde op på ti udvalgte steder - i verden. Det viser sig, at at af de ti steder, er 3 Huset i København. 

”I marts indgik vi i et eksklusivt samarbejde med OnePlus med lanceringen af OnePlus 3T. Salget af dette pragteksemplar af en smartphone har levet mere end op til vores forventninger. Derfor er vi naturligvis vældig godt tilfredse med at få den næste topmodel på hylderne i 3Huset mindre end 24 timer efter annonceringen. Og det skal naturligvis fejres på vanlig 3-vis med balloner og forkælelse til de kunder, som møder op,” siger David Elsass, der er privatdirektør hos 3.

Hos 3 kan man ikke oplyse, hvor mange OnePlus 5’ere der vil være på lager til pop-up eventen, men der er ifølge teleselskabet tale om et begrænset parti, og hver kunde kan købe én OnePlus 5. Kunderne får en goodie bag med i købet, som indeholder lækkerier fra OnePlus – bl.a. et OnePlus mobil cover og en OnePlus 5 t-shirt.

Lignende OnePlus pop-up events har tidligere givet anledning til, at kunder har stillet sig i kø for at være sikre på at være blandt de første ejere af de eftertragtede smartphones. 3 er forberedt på, at der også kan danne sig kø før kl. 16 den 21. juni i København, og 3 sørger derfor for siddepladser uden for butikken til kunder i kø samt vand og en isvogn.

3Huset ligger på Vimmelskaftet 35, 1161 København K.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce