Connery

Offland

Bandet vi følger hele vejen igennem Emergenza festivalen.

Emergenza er Danmarks mest betydningsfulde festival for upcoming og undergroundbands, og en festival som det hedengangne Connery trofast har fulgt igennem årene. Det fortsætter vi med her på Connery, og i år har vi valgt at bruge den fremgangsmåde, at vi følger et bestemt band hele vejen igennem processen, og forhåbentlig til finalen.
ANNONCE
Offland
Offland
Bandet vi har valgt at følge hedder Offland og det er et band som vi før har mødt, og haft en anmelder ude at se og høre. Læs anmeldelsen.

Offland er et af de ældre underground bands herhjemme, og har eksisteret siden 2001. Deres musik kan bedst betegnes som melodisk hardrock, og de har udsendt ikke mindre end fire albums. Ret imponerende for et dansk band af den kaliber. Deres sidste album Waiting for light udkom sidste år, og titelnummeret nåede helt til USA, hvor det af det amerikanske site Garageband.com, blev valgt til track of the day.
Ovenpå det vellydende og roste album, arbejder bandet dog ufortrødent videre, istedet for at hvile på laurbærene, og et nyt album er derfor under forberedelse.

Deres første optræden til Emergenza festivalen bliver den 1. februar i Stengade 30, hvor de vil dyste imod bands som Minor Planet, Anomy og Raventree. Vinder de, hvad vi her på redaktionen selvfølgelig går ud fra, vil de deltage i semifinalerne i marts på enten Lille Vega i København eller Voxhall i Århus. Ligegyldigt hvor det bliver, vil vi være der og sammen med bandet rapportere fra eventet.

Rigtig sjovt kunne det selvfølgelig være, hvis vi lavede vores egen lille Connery fan klub, og samtidig ville det så også give os skribenter og brugere, en virkelig god undskyldning til at mødes over en kold øl og noget god musik.

Læs mere om Offland her
ANNONCE
Offland
Emergenza
Emergenza festivalen som første gang så dagens lys i 1990, er vokset større år for år både i deltagerantal, men bestemt også i omtale og popularitet. Således tilmeldte sig til 2008 festivalen ikke mindre end 606 bands. Ud af dem er 116 blevet udvalgt til at deltage.

Vinder man dette års festival, går man videre til de nordiske finaler. Den endelige vinder herfra får udgivet et album og spiller på en af Tysklands store festivaller denne sommer, foran et kæmpe publikum.

Walking life var sidste års vinder, som desuden blev nummer 3 til de noridske mesterskaber.

Læs mere om festivalen på Connery.dk  og Emergenza.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce