Øl med smag af bacon, ahornsirup og kaffe er helt legitim som morgenbajer

Hvis du ikke kan vente til aften.. eller frokost..16. februar, 2017 - kl. 22:49
Forfatter: Simone Borup


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Jeg tror, de fleste af os har prøvet at drikke en øl til morgenmad på en festival, eller hvis man har forsøgt at følge det gamle råd om, at man skal rejse sig ved det træ, hvor man er faldet. Men bortset fra disse tilfælde er det, som om det ikke er så velanset at drikke øl til morgenmad? Vi har på sin vis legitimeret smagen af whiskey til morgenmaden, når den kommer i form af kaffe, men hvad nu hvis der er tale om en øl, der smager af bacon? Og sirup? Og kaffe? Lyder det så ikke ret meget som morgenmad på flaske?

Jeg siger ikke, at vi allesammen skal til at drikke øl til morgenmad, men hvis vi skulle, så vil jeg mene, at Maple Bacon Coffee Porter fra Funky Buddha Brewery er et ret godt bud!

På hjemmesiden bliver øllen beskrevet således: Aromas of sticky maple syrup, coffee, and cream creep forth from the glass. The mouth feel is luxuriously creamy, with layers of sweet malt, toffee, and roast giving way to waves of smoke, coffee and salted chocolate.

Jeg synes, at denne beskrivelse 100% retfærdiggør en kold øl til morgenmaden. Og hvis du alligevel lige synes, det er tidligt nok, så kender vi vel alle til det med at have lyst til brinner. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Simone BorupFølg på:FacebookInstagram

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen