Connery

Oddset - Vi kræver en ny afstemning

UPDATE: Der må være snyd eller fejl med i billedet!

--- åbent brev vedr. Oddset Pigen  Nu med svar fra Danske Spil---
Oddset - Vi kræver en ny afstemning
Kære Oddset,

Der er noget stort i gang kan jeg fornemme!

I den nærmeste fremtid forventer jeg derfor, at jeg vil komme til at se en hel masse til den nye Oddset pige... Jeg tror til gengæld også, at der har været snyd med stemmerne!

Det er en grov anklage. Især når den placeres på en virksomhed, som Danske Spil. En virksomhed, som gør et stort nummer ud af at have 100% styr på sine tal. Ikke desto mindre er der noget, som lugter!

Vi ved allerede, at der har været snyd med stemmerne. Derfor ved vi også, at I har sorteret en flok indere fra, som systematisk stemte på Kath. Allerede her burde vi have set en diskvalifikation!

Efterfølgende stod stillingen bekymrende stille. Det er på det tidspunkt, jeg begynder at undre mig. Hvorfor rykkede resultatet sig så lidt de sidste par dage. Det er de sidste dage, man måtte forvente pigerne mobiliserede ALT, de havde i sig?

Vi valgte fra Connery.dk's redaktion, at give den et voldsomt skub til vores egen favorit. Vi hev Kit i et fotostudie, fik lækket historien på andre store danske medier og sendte en kæmpe bunke kliks i retning af jeres Facebook side.

Det gjorde vi både lørdag og søndag. Resultatet var... Bekymrende stillestående!

Jeg er klar over, at alle vi har sendt videre til jeres side, ikke nødvendigvis har stemt på vores favorit. Men at praktisk taget ingen skulle vælge, at stemme hverken på Kit, Kath eller en af de andre piger? Det virker bare ikke sandsynligt.

Vi kræver ny afstemning!

Det er ikke blot et simpelt krav. Det er et krav fra alle mænd i Danmark. Det er os, som kommer til, at blive bombarderet med Oddset baben i fremtiden. Vi vil være sikre på, I har fundet den rigtige vinder. Vi vil være sikre på, der ikke er snydt, eller, at jeres system har været i stykker!

I kunne starte med følgende spørgsmål:

- Har i en 3. part til at vurdere resultaterne?

- Har der sneget sig indere ind via en proxy?

- Gik jeres afstemningsmodul i stykker både lørdag + søndag?

- Hvor mange stemmer kom ind på pigerne lørdag og søndag?

- Hvornår ser vi den nye afstemning, så vi én gang for alle, kan vide os sikre på, at I har fundet den rette vinder?

De bedste hilsner

Jakob Neua

Chefredaktør

http://Connery.dk - Livsstilsmagasin for mænd

Nattergalevej 6,1

2450 København Nv

Tlf. +45 31 400 410
ANNONCE
---------------------------------------------------------------

Hej Jakob


 

Tak for mailen. Som du sikkert allerede har set, har vi svaret blandt andre Ekstra Bladet og Se & hør, der henvendte sig i går. Men du skal naturligvis også have et svar.

 

For det første: Vi har ingen indikationer af, at der skulle være snyd med stemmerne. De stemmer, der blev givet via falske profiler tidligere i forløbet er trukket fra. Vi videregav de falske profiler til Facebook, der også lukkede for profilerne.

 

Vi har dagligt tjekket stemmerne igennem, og der har ikke været noget at komme efter siden.

 

Der har ikke været udfald i systemet eller fejl i i weekenden, som du formoder. Der er jævnt kommet stemmer ind både på Facebook og på SMS.

 

Søndag kom der i alt 987 stemmer ind inklusiv sms stemmer

662 Kath

204 Kit B

 

Lørdag kom der 2200 inklusiv sms

705 Kath

377 Kit B

 

Fra den 25. maj til den 26. juni har alle haft mulighed for at stemme på deres favorit (eller favoritter) via Facebook og sms. Og alle - kandidaterne, deres netværk og alle andre - har haft mulighed for at opfordre deres netværk til at stemme på netop deres favorit. Kath har vundet og er vores nye Oddset-pige. Og der bliver ikke en ny afstemning. Men tak for jeres engagement.

 

Du er velkommen til at kontakte mig.

 

Med venlig hilsen

Danske Spil A/S

 

Peter Wenneberg
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce