Nyt program kan endelig sætte en stopper for spam/scam-mails

Intelligent AI fucker med netsvindlerne.11. november, 2017 - kl. 09:24
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

De fleste er egentlig ret skarpe til at spotte netsvindel på email - enten fordi man ikke lige har kommunikeret med en nigerisk prins omkring hans formue, eller fordi man ikke ligefrem mindes at købe et lod til en multimillion-lottodudtrækning. Derfor er der stadig utallige, der bliver ved med at prøve med nye teknikker - alt fra mere troværdige fake-mails fra din bank eller lignende, og når de skyder med spredehagl, kan det ikke undgås, at en uheldig ældre kvinde/mand falder i fælden.

Hele 72 millarder danske kroner bliver på verdensplan 'scammet' via disse phishing- og spam-mails!

Nu er der endelig fundet en brugbar løsning fra firmaet NetSafe i New Zealand - Re:Scam

En bot, der indgår i en uendelighedsdialog med svindlerne, så snart den har opfanget spam-mail, hvor der er flere stavefejl end i en ordblinds dagbog. 

"Re:scam can take on multiple personas, imitating real human tendencies with humour and grammatical errors. It can also engage with infinite scammers at once, meaning it can continue any email conversation for as long as possible.”

Hvis man bare ignorerer en spam-mail, så går de bare videre til den næste - med denne bot formår du at holde dem i skak i en situation, hvor de tror, at de har fået bid.

"The Bot makes sure it is a scam attempt”; then a proxy email address is used to engage the scammer. This “floods their inboxes with responses… without any way for them to tell who is a chat bot and who is real, vulnerable target”. 

Det handler i bund og grund om at spilde deres tid med forvirringstaktik! Smukt.

Det eneste du skal gøre, er at sende din spam-mail til [email protected]rescam.org - så kæmper vi tilbage!

Se mere herunder:

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen