Connery

Ny undersøgelse viser i hvilken alder, kvinder er mest tilbøjelige til at være utro

Måske du lige skulle holde et vågent øje..

Hvis der er noget, vi nok ikke kan lide at snakke om, men som vi alligevel allesammen ved foregår rundt omkring, er det utroskab. Det er nok også derfor, en hjemmeside som Victoria Milan, der netop opfordrer til utroskab er ret udskældt. Men ikke destomindre er det noget, der sker - også uden hjælp fra Victoria Milan. Men hvorfor sker utroskab?

Noget tyder på, at det er i en vis alder, hvor i hvert fald kvinder har tendens til at være utro. Victoria Milan har lavet en undersøgelse af kvinder verden over, hvor de fandt ud af, at 36,6 er den farlige alder. Det er altså ca. 7 år efter, den gennemsnitlige kvinde gifter sig, hvilket jo giver et helt nyt perspektiv på den velkendte 7-års krise. 

Irske kvinder var dog noget hurtigere ude med at bryde monogami, da de kun 3,6 år efter ægteskab var klar til at hoppe i seng med en anden. 

Ifølge Sigurd Vedal, skaber af Victoria Milan, er der flere grunde til, at kvinder vælger at være utro:

Married women start having affairs for various reasons. Perhaps their husband is not giving them the attention and respect they deserve. Perhaps they still love their partners, but the spark has vanished from their marriage. Alternatively, they may have an open relationship, and both have affairs to satisfy their physical needs whilst still sharing a tight emotional bond.

Så er din kone/kæreste lige fyldt 35, eller har I bare været sammen i 7 år? Så er det måske nu, du skal foreslå, om hun ikke har lyst til at rende rundt med et Go Pro 24 timer i døgnet, du ved.. bare sådan for sjov? 

[Kilde: Some eCards]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce