Connery

Ny landsholdstrøje

Man må godt tro en smule på hypen, når det drejer sig om en landskamp mellem Danmark og Sverige. 

DBU har netop afsløret den nye spillertrøje, der kommer til at følge holdet under kvalifikationen til EM. 

Trøjen er udformet i et klassisk snit med to toner af rød på forsiden, som diskret trækker reference til firsernes storhedstid. "Vi har glædet os rigtig meget til at præsentere den nye landsholdstrøje, der i designet også rummer vores fortælling ’En Del af Noget Større’. jeg håber, at vi i den nye landsholdsdragt kan få en god start mod svenskerne og kvalificere os til EM," siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør hos DBU.

ANNONCE

For første gang er de klassiske tre adidas-striber placeret langs siden af trøjen og ikke på skuldrene. Landsholdstrøjen har climacool® med ventilerende effekt, vævet DBU-logo på højre bryst samt det danske flag og fortællingen ‘En Del af Noget Større’ præget i nakken. Shortsene, der fuldender dragten, er røde - eller hvide afhængigt af kamp og modstander - og strømperne er røde.

Den nye spillerdragt er den syvende hjemmebanedragt i rækken, siden adidas indgik sponsorsamarbejde med DBU i 2004. Trøjen kan ses på banen for første gang, når Danmark spiller mod Sverige i Stockholm.

Den officielle kamptrøje kan købes på landsholdsshoppen.dk, på adidas.dk og hos udvalgte sportsforretninger. Trøjen koster 650,- kroner og er til salg fra den 5. november.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce