Connery

Ny gamer-tablet fra Razer

Med deres bud på den perfekte gamertablet, forsøger Razer at skabe en niche i gamingområdet, ved at kombinere hardcore gaming med tablets...

Razer Edge - Ny gamer-tablet fra Razer Razer Edge
Der har været lidt tomt med nyheder på konsolområdet på det sidste, og mens rygterne koger derudaf med PS4 og Xbox720, har Razer netop smidt en spændende nyhed ud. For mens vi kigger på konsoller og tablets som to helt forskellige ting, har Razer valgt at gå ind og kombinere de to ting.

Det resulterer i Razer Edge, der efter sigende skulle være den kraftigste tablet der vil ramme markedet til foråret.

Blandt specifikationerne har der balndt andet sneget sig et kraftigt Nvidia Geforce 640m grafikkort, Intel I5 processor, multitouch, Win8 understøttelse og 64 GB lager, og det er bare for basismodellen.

Den bliver for alvor interessant for gamere med de forskellige controller muligheder. Men kan vælge at benytte den som et mobilkonsol med en controller, der minder lidt om PS3 Move controllere, sat sammen med en tabletramme eller en dock, så den kan bruges som stationær maskine, koblet til tv med controllere.

Det bliver spændende at se, hvordan maskinen fungerer i praksis... men indtil da kan I se videoen herunder... Fedt koncept, no?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce