Ninja Turtles kommer til Injustice 2

DC's fighterspil får pizzaædende tilføjelser13. november, 2017 - kl. 08:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Warner Bros seneste beat'em'up spil Injustice 2, er fyldt med alle DC's fineste helte og antihelte: Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Jokeren, Harley Quinn og mange flere. Det er et super underholdende spil, især fordi man kan få lav til at pawne alle de lousy superhelte med rigtige abilities, med en snotskovl som Batman. 

Men med de seneste par opgraderinger på spillet, har Warner Bros også hentet perifære helte fra DC's ejercirkel med. Det har blandt andet bragt Hellboy og Atom til spillet som nye DLC-helte, og i den seneste omgang, er Teenage Mutant Ninja Turtles blevet afsløret. Og så er jeg altså klar til at støve spillet af, og smide det tilbage i Xbox'en!

Del videoen med dine venner

Sammen med Ninja Turtles, dukker Enchantress og Atom også op i spillet. Det mest bemærkelsesværdige, er at skildpadderne åbenbart kommer til at "kæmpe som et hold", og hvordan denne mechanic bliver implementeret i spillet, bliver spændende at se. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen