Connery

Nicolas Cage - En hårkamæleon

Nicolas Cage skifter hår som vi andre skifter underbukser, og det er sjældent, det bliver succesfuldt.

Nicolas Cage, 49 år, er en af de mest produktive skuespillere nu til dags. De fleste mennesker kan egentlig godt lide Cage, men ofte vælger han de forkerte roller og film, og derfor er hans skuespiller-CV også en broget forsamling. Kendetegnende for Cage er dog hans evigt skiftende frisurer. Her er et kig på nogle af de mest mindeværdige og hæslige frisurer fra Cage.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
1)   The Valley Girl (1983)
En ung Cage spiller punker, og det afspejler frisuren også. En blanding af rød og brun hårfarve i en tyk hanekam fik Cage til at ligne en hanekylling (hvilket vel også er meningen med hanekammen?), men gjorde ham på ingen måde smukkere.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
2)   Peggy Sue Got Married (1986)
Filmen foregår i 1960’erne, og derfor er det ikke så underligt, at Cage denne gang er ude i en Elvis Presley wannabe-frisure. Det passer godt til tiden og rollen, og er ikke en af de slemmeste frisurer, selvom den stadig er grim.
Nicolas Cage - En hårkamæleon
3)   Raising Arizona (1987)
Cage spiller kriminel i en komedie af Coen-brødrene. Det usoignerede look er vigtigt for Cage for at fremstå som en forbryder. Lige fra den overdrevne kruspersille på brystet til de afsindigt grimme bakkenbarter og overskægget og videre til håret som prøver at være langt, men ikke rigtigt er det. Man fornemmer allerede her en tendens til at Cage skifter hår med sine roller.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
4)   Zandalee (1991)
Cage spiller en kunster, men ligner  egentlig mere en Goth-type. Med helt mørkt hår og goatee, så spiller det på ingen måde for Cage her, der mest af alt ligner en fyr, du ikke vil møde en mørk aften i parken.
Nicolas Cage - En hårkamæleon
5)   The Rock (1996), National Treasure (2004), etc.
Selvfølgelig har Cage også en ”standard normal frisure”. Heldigvis, fristes man næsten til at sige. Den normale frisure er en begyndende vigende hårgrænse med halvlangt tilbageslikket hår, og må siges at være den mest fornuftige frisure Cage kan byde på.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
6)   Con Air (1997)
Så bevæger vi os over i de mindre smukke frisurer. Cage spiller en næsten uskyldig indsat, som er på vej hjem til sin kone og datter. Håret skal på en måde afspejle, at han har siddet i fængsel længe, men gør på ingen måde noget godt for Cage. Skulderlangt hår, i en kedelig leverpostejfarve er i forvejen grimt, men høje tindinger og langt hår er altså bare no-go.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
7)   Adaptation (2002)
Puha, så bliver det slemt. Det kan godt være selve filmen har fået anerkendt ros, men Cages frisure er forfærdelig. Korthåret i en rødlig nuance, men med krøller og kruser, så det ligner Cage har haft en brugt ble på hovedet og taget den af lige inden kameraerne rullede.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
8)   The Weather Man (2005)
Her ligner Cage mest af alt en mand med en drengs frisure. Som kender af Cages ”normale” hår, så virker denne frisure underligt påtaget. Selvom det skal virke almindeligt, så kommer det på en eller anden måde til at virke fuldstændig ualmindeligt. På en måde absurd at normale frisurer kommer til at virke unormale, når de sidder på Cage.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
9)   Ghost Rider (2007)
Cage spiller den motorcykelkørende hævner Johnny Blaze aka. Ghost Rider i filmen af samme navn. Håret ligner lidt frisuren fra The Weather Man, men denne gang lidt mere poppet, og igen gør det intet godt for Cage. Det må Cage også selv have indset, eftersom hans karakter skiftede tilbage til hans ”normale” frisure i Ghost Rider 2.
ANNONCE
Nicolas Cage - En hårkamæleon
10)   Drive Angry (2011)
Her stikker det så helt af. Tilbage er det lange hår, men denne gang i blond version. Er det ikke lige præcis sådan en frisure, der ville kunne afskrække dig fra blondiner? Hvis det er Cages egen ide, er han jo bare en kæmpe klovn, men hvis det ikke er hans egen ide, så må man sige, at han virkelig gør noget for at leve sig ind i rollerne. Det her er sgu en ommer fra Cages side. (Dog vil jeg sige at Amber Heard redder blondinernes ry!)
 
Hvilken frisure synes du, er den grimmeste?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce