Connery

Neutrons - Fordi dit liv er for kort til grimme mobilholdere

Keep it simple, stupid.

Verden har mere end rigeligt, af grimme mobilholdere, ting der flagrer rundt med diverse clips, fødder, kabler, wires, ja, you name it. De fleste af dem virker, men mange af dem er grimme under brug, og langt de fleste er forfærdelige at se på, når de ikke er i brug. 

Enter: Neutron S. 

Neutron er en magnetisk mobilholder, der lige gør det en anelse mere diskret, og smukt, end meget af det andet derude. Et Neutron-kit består af to ting: En lille stålplade, der skal fastgøres på dit device, og en aluminiumsholder med magneter, der skal sættes fast på den ønskede overflade: Bilen, skrivebordet eller måske ved siden af sengen. Så længe du har en plan overflade, er det fantasien der sætter grænsen.

ANNONCE
Neutrons - Fordi dit liv er for kort til grimme mobilholdere

Fra succesfuld Kickstarter til trendspottende unge iværksættere

Neutron S og A mobilholderene, startede oprindeligt op som et crowdfundingprojekt på Kickstarter. Projektet blev fundet i 2014 med over 1500 backers, der tilsammen launchede produktet for en omsætning på 60.00 dollars, bestemt ikke dårligt, for en smart lille mobilholder. 

Et hold unge danske iværksættere var hurtige til at spotte den geniale idé, og fik sikret sig retten som dansk forhandler af produktet. Det er skarpt spottet af de tre unge gutter, der nu driver Neutrons.dk - Neutron mobilholderne er nemlig ikke bare skarpe idéen, og lette ved øjet. Forventningerne indfries nemlig til punkt og prikke når man prøver produktet i virkeligheden. 

Thumbs up - og smut så ud og få gjort noget ved din tarvelige kinaholder, med plastikklemmer og dårlige fjedre! (I know I did!)

ANNONCE
Neutrons

Købes her: Neutrons.dk

Pris: Neutrons S - 199 | Neutrons A - 229-269,- (Mulighed for indbygget NFC)

Del

Seneste nyt

Annonce