Connery

Mode og velgørenhed smelter sammen

Mød Laura Petersen, der brænder for at gøre en forskel

Mode og velgørenhed smelter sammen

Mode og velgørenhed smelter sammen

I forbindelse med dette års Superinvestor smelter mode og velgørenhed sammen. Modellen Laura Petersen tilbyder nemlig hjælp til unge piger med modeldrømme gennem en auktion. Pengene fra auktionen går til "Familier med Kræftramte Børn" (FMKB), som vil hjælpe familierne med at finde de små lyspunkter i deres dagligdag.
Superinvestor 2014 er fundraising med en masse auktioner, hvor du kan byde på de oplevelser du ønsker. Der er alt fra en signeret landsholdtrøje fra Daniel Agger til en dag i et studie med Laura Petersen. Alle kan selv oprette egne auktioner og på den måde også været med til at bidrage til indsamlingen.

Iværksætteren Jonathan Løw, der er en mændene bag dette års Superinvestor, og Laura Petersen har før arbejdet sammen. Det var i 2003, hvor Laura var ambassadør for YouMe Shopping, et af Jonathans utallige projekter. (red. Som du blandt andet kan se lidt til her)

Jeg mødtes med Laura Petersen til en snak om Superinvestor og hendes rolle som fusionsmager mellem mode og velgørenhed.


Brænder for velgørenhed og mode.
Lauras hjerte har igennem lang tid brændt for at hjælpe andre. Tidligere har hun blandt andet arbejdet med Røde Kors;  "Jeg sad sammen med projektlederen i Røde Kors og var med til lave en af de første modeauktioner i Danmark. Vi arbejdede sammen med 15 danske modebrands. Alt fra Malene Birger til Bruuns Bazaar. Alle havde de lavet nogle 'recycling items', som vi kaldte for 'Think fashion, think recycling, think red cross'. Det sluttede af med et show i Odd Fellow Palæet, hvor vi holdt en auktion og der blev samlet over 300.000 kroner ind". Dette koncept har Laura ført videre til Kræftens Bekæmpelse, hvor hun samarbejder med Ladies First for at samle penge ind til Støt Brysterne, bl.a. til september, hvor der vil blive afholdt et stort arrangement på Hotel D'Angleterre.

Ved at blande velgørenhed og mode, har Laura fundet sit kald. "Man laver denne her transformation fra modebranchen, hvor du tager den lidt mere overfladiske branche og giver den lidt hjerte, gør noget humant, men du tager også den humane branche og gør den lidt mere fashionabel. Det er en del af konceptet, fordi jeg har et ben i begge lejre og får dem til at mødes.  Det er det jeg har arbejdet på", siger Laura om sit arbejde med bl.a. Røde Kors. For nogle virker det måske som at få pærer og bananer til at parre sig og støde på en masse problemer, men det afviser Laura at skulle have stødt på; "Jeg synes, at der i de danske modebrands er rigtig meget humant arbejde. De gør noget og de vil gerne vise at de gør en forskel og at det hele ikke bare er cool fashion, stiletter, champagne og hvem der laver de bedste shows, men at de også gør noget humanitært".

Til daglig studerer 28-årige Laura til cand.merc.psyk på CBS og hun er kun 3 måneder fra at skulle være mor for første gang. "Jeg har 2 år tilbage af min uddannelse, fordi jeg har valgt en lidt anden vej og har været i gang med noget supplering. Jeg gik fra branding og PR pige, til at have mere med marketing, management og ledelse at gøre. Nu skal jeg så snart på barsel, men det stopper mig ikke i at lave projekter og så er det tilbage til studiet fra januar af", siger hun.

 
Love by Laura - en lip gloss med velgørenhed
Et af hendes fremtidsprojekter indebærer også at lave egne produkter. Snart udkommer hun nemlig med en lip gloss, der hedder 'Love by Laura', som er et velgørenhedsprodukt hvor overskuddet går til Støt Brysterne. "Det næste jeg ser mig selv lave er altså at være projektleder på mine egne produkter og simpelthen gå i gang med at udvikle dem. Jeg vil lave flere produkter, flere arrangementer og lave det hele i eget regi, for det giver noget mere frihed". Det er altså en ung kvinde med høje ambitioner og overskud, der kæmper og nyder at smelte to vidt forskellige verdener sammen og være med til at gøre en forskel.

Gå ind på www.superinvestor2014.dk og se hvordan du kan gøre en forskel og være med til at støtte de mange danske familier med kræftramte børn. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce