Connery

Miss March - Ude nu på dvd

Plat teenage-komedie om vennerne Eugene og Tucker, der kører tværs over USA til Los Angeles, for at komme med til Playboykongen Hugh Hefners årlige jubilæumsfest. Der er dømt bæ, bræk og bare bryster i denne pubertære sex komedie.

1 ud af 6 stjerner
SF-Film - Miss March - Ude nu på dvd SF-Film
Eugene og Tucker er barndomsvenner og har en meget forskellig indstilling til sex. Tucker vil helst gerne have sex med så mange kvinder, som muligt. Eugene vil vente, til han har fundet den rigtige, og er blevet gift.

Men Eugenes smukke kæreste Cindi kan ikke vente længere, så de aftaler at gøre det efter deres Senior prom. Eugene er imidlertid nervøs for sin første gang og drikker sig fuld, hvilket resulterer i, at han går ind ad den forkerte dør og falder ned af nogle stejle trapper. Han ender i en fire år lang koma, og da han vågner op, er verden omkring ham forandret.

Eugenes far er skredet fra Eugenes mor, og har ikke tid til at se sin søn - ikke engang eter at han er vågnet af sin koma. Cindi er også rykket videre, og hun er centerfold i marts udgaven af mandebladet Playboy. Den eneste der er tilbage, er Eugenes ven Tucker.
ANNONCE
Eugene har svært ved at acceptere, at Cindi er rejst. Han er derfor fast besluttet på at vinde hende tilbage. Det vil Tucker gerne hjælpe ham med og Tucker har opsnappet, at den årlige jubilæumsfest for Playboy bliver afholdt den kommende weekend. Eugene og Tucker begiver sig nu ud på et begivenhedsrigt road trip tværs over USA, en tur der undervejs sætter deres venskab på række prøvelser.
ANNONCE
SF-Film - Miss March - Ude nu på dvd SF-Film
Miss March henvender sig hovedsageligt til unge teenage drenge i alderen 14-17 år.

Er man over den alder, vil man højst sandsynlig finde filmen alt for plat og ganske umorsom.

Filmen er nemlig en lang skjult moral prædiken om, at det er den indre skønhed, der tæller og sex før ægteskabet i bund og grund er en synd. Det er ærlig talt en klat, der er lidt svært at sluge (for at holde det på filmens niveau).
ANNONCE
SF-Film - Miss March - Ude nu på dvd SF-Film
Filmens hovedroller Zach Cregger og Trevor Moore har selv skrevet og instrueret filmen. Man kan godt undre sig over, hvordan de i det hele taget har fået grønt lys fra et produktionselskab til at lave denne film.

En del af forklaringen kan måske være. at de sammen har lavet et sketch show med titlen: The Whitest Kids U'Know, som har kørt på den amerikanske tvstation Fuse TV.
ANNONCE
SF-Film - Miss March - Ude nu på dvd SF-Film
Hvis du synes Terrence and Phillip fra South Park er sjove, så er der måske en chance for, at du vil kunne lide Miss March. Det er ca. på det niveau humoren ligger på.

Jeg tror sammenlagt, at jeg grinede en halv gang og det var i filmens mest alvorlige scene, fordi skuespillet simpelthen var så pinligt - og budskabet om den indre skønhed så latterligt.
ANNONCE

Det eneste gode ved Miss March er, at den heldigvis er hurtigt glemt igen.

Miss March er netop udkommet på dvd.

Ekstra materialet består af 6 korte viral videoer, der fungerer som reklame for filmen.

Drengerøvs factor: 90 %. (Baseret udelukkende på babe faktoren)

Miss March trailer
Teknisk information:
Original titel: Miss March

USA, 2009

Instruktør: Zach Cregger og Trevor Moore

Medv: Zach Cregger, Trevor Moore, Raquel Alessi, Craig Robinson og Hugh Hefner

Genre: Komedie

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital

Længde: 90 min.

Distributør: SF-Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt