Connery

Mew er ude med ny single '85 Videos'

Den grandiøse danske indie er ved at være tilbage i topform

Mew er tilbage - og faktisk er det efter den korteste albumpause i bandets historie. Det er blot to år siden, at albummet +/- ramte markedet. 

Men ikke desto mindre føles det som et gensyn der har været længere ventet. Mew ramte guld med nærmest alt de udgav i 00'erne, men siden da, har der ikke været nær så meget opmærksomhed omkring drengenes materiale. Første udspil 'Carry me to safety' viste at gutterne stadig mjaver ganske fint, men det er andet udspil '85 Videos', der hjælper til at fastlægge retningen, på hvad vi kan forvente fra det kommende album; Visuals. 

Giv det et lyt - jeg tror sgu at Mew får et godt 2017. 

ANNONCE

Forsanger Jonas Bjerre, om videoen han selv har instrueret:

“Jeg har arbejdet meget med kalejdoskoper på det seneste. Man tager et billede, eller en sekvens af billeder, og så plukker man en bid ud, spejler det og gentager det i en 360-graders vinkel. Det er en smuk ting, for næsten uanset, hvordan det oprindelige billede tog sig ud, forvandles det til noget smukt, symmetrisk og ubestemmeligt. Et billede af dit rodede skrivebord kan blive til en smuk, sær blomst. Jeg kan godt lide, at man ikke rigtig kan forestille sig, hvordan det ender. Jeg tror, vores musik udfolder sig lidt på samme måde, mens vi arbejder på den.

Til videoen har jeg lavet en masse sekvenser og forvandlet dem til de her konstant muterende ansigter, som herefter er blevet projiceret over på vores egne ansigter. Det er som at tage en maske på lavet af fotoner. Man kan sige en masse filosofiske ting om masker – men bare rolig, det har jeg ikke tænkt mig at gøre. Håber, I kan lide videoen”.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce