Connery

Marshall London Phone

Det musikglade brand har afsløret deres første smartphone.

Marshall London Phone

Marshall Speakers har en ærværdig arv inden for musikkens verden, og det er også den de trækker på, ved introduktionen af deres nyeste produkttiltag: En smartphone.

Marshall London er navnet på den nye androidbaserede smartphone, der især forsøger at ramme musikelskere lige i hjertet. Allerede ved første blik kan man genkende brandet i telefonen. Det velkendte logo, betjeningsknapper i messing, og en beklædning der minder om vinylfladerne fra de professionelle amps. Genkendeligt og iøjenfaldende. 

Selve telefonens design minder en smule om det, undertegnede forbinder med Sonys nuværende design for Z-modellerne, en lækker skærm, pakket ind i en stødsikker bumper, med afrundede hjørner - og med fokus på lækkert materialevalg.

ANNONCE
Marshall London Phone

Det ligger i detaljen

Hvis man som ny spiller kaster sig ud i et marked, der allerede har kæmpe konkurrence, er det selvfølgelig vigtigt at differencere sig på andet end design, det så vi blandt andet i sidste uge, da et andet legendarisk brand, Commodore, teasede deres første smartphone

Marshall Phones vælger naturligt nok, at give musikoplevelsen en ekstra en på skallen. Det har resulteret i ikke en, men hele to headphone-udgange, så man kan dele musikken med en kammerat. Det er en sjov gimmick, og er man meget med offentlig transport er den umiddelbart også ret brugbar. På samme måde er integreringen af en ekstra mikrofon også brugbar, hvis man er glad for at optage ting på sin smartphone - Men den medfølgende DJ-software? Det må næsten komme an på en prøve!

Marshall London er endnu ikke lanceret, men interesserede kan forudbestille den på hjemmesiden, og få et par fornuftige Marshall Headphones med i købet.

ANNONCE
Marshall London Phone - Vigtigste Specs

Marshall London Phone

Skærm: 4.7" IPS skærm, full-HD

Styresystem: Android Lollipop

Batteri: 2500 mAh, udskifteligt.

Øvrigt: 16 GB HD, 2 GB RAM, 1.2 GHz Snapdragon quad-core processor. 4G. 2 x mini-jack, 8mpix kamera, 2 højttalere, 2 mikrofoner med aktiv noise-cancelling. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce