Connery

Marineret Flankesteak Sous Vide

med pestokartofler og tomatsalat

For at følge op på vores anmeldelse af Sous Vide Supreme, har vi taget fat i 5 opskrifter, for ligesom at teste mangfoldigheden. Det kræver jo lidt forberedelse at lave Sous Vide - alt afhængigt af hvor stort og mørt kødet der skal tilberedes er - men here goes. Opskrifterne kan naturligvis også bruges uden Sousvide!
 
Jeg gav denne Flankesteak 8 timer, smed den i om morgenen inden jeg skulle arbejde.
 
Ingredienser til to personer

Kødet

400 gram Flankesteak
1 presset fed hvidløg
1 håndfuld finthakkede krydderurter
2 spsk olie
Salt
Peber
 
Kartoflerne
600 gram kogte små kartofler (helst nye danske)
1 glas grøn pesto
1 håndfuld groft hakket frisk basilikum
4 forårsløg i grove stykker
Salt
Peber
 
Varm tomatsalat
1 bakke små tomater i kvarte
1 dl syltede perleløg
1 dl oliven i skiver
2 spsk. olivenolie
Salt
Peber
 

Tilberedning

 
Kødet (forberedelse)
Tænd for din Sous Vide, medium/rød = 56 grader
Bland alle ingredienser marinaden sammen
Smid kødet i an vakuum pose
Hæld marinaden ned i posen
Vakuumpak posen
Smid posen i din Sous Vide maskinen og vent 8 timer
Tag på arbejde, eller hvad du nu bruger din dag på
ANNONCE
Kødet lige efter det er kommer i maskinen - Marineret Flankesteak Sous Vide Kødet lige efter det er kommer i maskinen

Kartoflerne

Tænd ovnen på 180 grader
Smid alle ingredienserne i et ildfast fad og stil det i ovnen
Det skal ca. have 25 minutter
Kartoflerne inden de kommer i ovnen - Marineret Flankesteak Sous Vide Kartoflerne inden de kommer i ovnen

Tomatsalaten

Bland alle ingredienser i et ildfast fad og til det i ovnen
Det skal have 25 minutter
Tomaterne inden de kommer i ovnen - Marineret Flankesteak Sous Vide Tomaterne inden de kommer i ovnen

Kødet (tilberedning)

5 minutter inden kødet er færdigt, giver du en pande fuld skrald (helst en grill pande)
Tag posen op af maskinen og klik posen op
Steg kødet ved høj varme indtil den har fået farve (maks 20. sekunder på hver side)
 

Anretning

Skær kødet i tynde strimler på tvært af fibrene og server med kartoflerne og tomaterne
ANNONCE
Det færdige resultat! - Marineret Flankesteak Sous Vide Det færdige resultat!
Del

Seneste nyt