Connery

Marinerede tigerrejer

Det findes andre rejer end osterejer

Marinerede tigerrejer

Denne ret er virkelig nem at lave, den kan både laves på grillen, i ovnen eller på panden. Det ser rigtig lækkert ud og rejerne viser selv når de er færdige.

Nedenstående portion er beregnet som en forret, og opskriften er til en person.

Tigerrejer marineret i chili, ingefær og lime.



10 rå tigerrejer

½ lime skåret i 4 både

½ fint hakket chili

1 fint hakket fed hvidløg.

½ dl. olie

2 cm skrællet ingefær skåret i aflange små stykker

Evt. brød og salat

Tilberedning



Jeg har valgt at tilbede retten i portionsskåle, som jeg så server direkte på en tallerken sammen med brød og salat. Hvis du tilbereder på panden, så anretter du det jo bare fint på en tallerken.

1.  Tænd ovnen.

2. Læg alle ingredienser i en passende skål og stil skålen i ovnen. De skal ca. stege i 10 til 15 minutter, og er færdige når rejerne er helt røde. Det er vigtigt de ikke får for meget, da de ellers kan blive seje.

3. Server rejerne direkte fra ovnen, olien de ligger i er virkelig lækker at dyppe brødet i.

TIP: Hvis du ikke bryder dig ikke om at retten er for stærk, så kan du fjerne lamellerne og kernerne. Det meste at styrken sidder der. Hvis du steger på panden er det samme fremgangsmåde, der er de også færdige når de er røde. Undgå at stege ved meget høj varme, da hvidløgne i så fald kan afgive en bitter branket smag,

Bon Appetit! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce