Mai Tai
Drinken der får selv den lækreste babe til at bede om et kys på kinden, blot for at få opskriften...
Opfundet i 1944 af Victor Bergeron, da han mixede rom med juice fra en frisk lime, et par skud orange curaco, sukker sirup og mandel essens. Vic serverede den til nogen venner fra Tahiti, som med det samme kunne lide den...
Vic var faktisk så træt af alle de forskellige efterligninger af hans opfindsomheder, fra konkurrenter på andre barer, at han fik flere til at skrive under på en attest ,der bekræftede drinkens oprindelse.
Vic var faktisk så træt af alle de forskellige efterligninger af hans opfindsomheder, fra konkurrenter på andre barer, at han fik flere til at skrive under på en attest ,der bekræftede drinkens oprindelse.
Opskriften der varierer:
Som oftest laver man her i Danmark denne drink med ananas juice, appelsin juice og Gud ved hvad folk stopper i drinken, men det er nu nok den gamle opskrift der holder mest, og det er den jeg vil bringe her...
• 1 del Bacardi Carta Blanca
• 1 Del Bacardi Gold
• 1/2 del orange curaçao
• 1/2 del Mandel curaçao
• 1/2 del frisk lime juice
• 1 del mørk rum (eventuelt gold igen)
Fyld det hele, dog ikke den mørke rom, i en shaker og shake det hele sammen med knuste isterninger.
Strain det ned i hvid eller rødvins glas, eller som på billedet, hvis du ligger inde med den slags
Til sidst hæld det sidste skud rom i drinken over bagsiden af en ske..
Ps. Du kan med en stor fordel komme lidt rød grenadine i før du shaker for at give drinken en lidt mere tropisk farve
Som oftest laver man her i Danmark denne drink med ananas juice, appelsin juice og Gud ved hvad folk stopper i drinken, men det er nu nok den gamle opskrift der holder mest, og det er den jeg vil bringe her...
• 1 del Bacardi Carta Blanca
• 1 Del Bacardi Gold
• 1/2 del orange curaçao
• 1/2 del Mandel curaçao
• 1/2 del frisk lime juice
• 1 del mørk rum (eventuelt gold igen)
Fyld det hele, dog ikke den mørke rom, i en shaker og shake det hele sammen med knuste isterninger.
Strain det ned i hvid eller rødvins glas, eller som på billedet, hvis du ligger inde med den slags
Til sidst hæld det sidste skud rom i drinken over bagsiden af en ske..
Ps. Du kan med en stor fordel komme lidt rød grenadine i før du shaker for at give drinken en lidt mere tropisk farve