Connery

Livreddende pizzabud

Jeg har det sådan, at jeg mener at pizzabuddet er en lifesaver hver evig eneste tømmermændsbefængte søndag. Men i USA sidder der en mand, der bogstaveligt talt har oplevet pizzabuddet som redningsmand.

En kunde ved Domino's Pizza i Salem, USA, havde bestilt pizza næsten hver dag, i omkring ti år. Så da der pludselig gik et par dage uden ordrer, sendte pizzabutikken et bud ud for at tjekke op på kunden. 

"Over weekenden havde flere af mine bude nævnt, at de ikke havde set vores trofaste kunde placere ordrer. Jeg gik over for at se, hvornår han sidst havde bestilt, og det var over 11 dage siden. Det var meget atypisk for ham. Derfor besluttede manageren at sende et bud ud til stamkunde Alexander Kirk, for at tjekke op på ham. 

Han åbnede ikke døren, men lyset var tændt og man kunne høre TV'et larme. Pizzabudet bestemte sig for at ringe efter 911. Der kom et par betjente, der hjalp sig selv ind i lejligheden, hvor de fandt Alexander, der havde brug for øjeblikkelig medicinsk assistance. 

Han blev sendt direkte på hospitalet, og er nu i en bedre tilstand." - Fortæller General Manager Sarah Fuller til KATU News.

Man må i den grad sige, at pizzabudet var helten i denne omgang. Men man kan selvfølgelig også overveje, hvad en pizza om dagen i 10 år, gør ved helbreddet. 

ANNONCE
Livreddende pizzabud
Del

Seneste nyt

Annonce