Connery

Lider du af flyskræk? Her er en interessant teori om at afhjælpe det

Selvfølgelig har det noget at gøre med sex...

Der kan være mange grunde, til at man lider af flyskræk - men det er ikke grundene der er dagens spændende fokus. Løsningen derimod, eller en af dem, er ret sjov.

Lider du af flyskræk? Her er en interessant teori om at afhjælpe det

En amerikansk pilot forlod, efter mange år, kabinen, og startede op som terapist, med speciale i flyskræk. 

Grunden hertil er simpel: I årevis talte han med, og observerede folk med flyskræk. De mange anekdoter og iagttagelser førte ham frem til en konklusion omkring flyskræk: Den bedste midlertidige løsning er ikke piller, men derimod noget meget mere naturligt: Sex.

Det blev grundlaget for en forretning, hvor han på Fearofflying.com, efter sigende har hjulpet over 7000 mennesker med flyskræk, blandt andet ved at fortælle dem, at de bør knalde hele natten op til en flyvningen.

ANNONCE

Løsningen blev observeret i en forretningsmand der plejede at lide af massiv flyskræk. En dag da han var med flyet, var der ingen skræk at spore, til gengæld var han en smule træt, fordi han havde været sammen med en kvinde hele natten - vel at mærke helt uden at sove. 

Det at dyrke sex hæver oxytocin-niveauerne så meget, at man praktisk talt bliver frygtesløs, ovenpå en nat med hed elskov. Der er selvfølgelig andre måder at booste oxytocin på, men lige præcis denne forklaring blev altså grundstenen i denne ex-pilots terapi-forretning. Åh Amerika, don't ever change. 

Læs med her hvis du vil blive endnu klogere på alle de sunde sideeffekter af en god omgang lagengymnastik.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce