Connery

Kvinde finder ud af, at den ring, hun købte på et loppemarked for under 100 kroner, faktisk var over 3 millioner kroner værd

Så ved du, hvad du skal lave hele sommeren..

Forestil dig, at din kæreste hiver dig med til alverdens loppemarkeder, hvor i skal rode igennem gamle VHS bånd og udtrådte sko i håbet om at finde en lille, sølle Royal Copenhagen kop. Det lykkedes ikke, så i stedet finder hun en fake diamant ring til omkring 90 kroner, som du glædeligt giver hende for at slippe for flere gamle ting, og så tænker du ikke mere på det. 

Indtil hun en dag finder ud af, at den ring rent faktisk er en ægte diamant og over 3 millioner kroner værd. I mellemtiden er du selvfølgelig for længst gået fra hende, fordi du ikke orkede at bruge flere tømmermændssøndage på at rode igennem loppemarkeder, og du kan nu kigge langt efter de mange penge..

Og nu lyder det hele måske rimelig usandsynligt, ja, men det kan faktisk ske! En kvinde i London købte en ring med kæmpe sten, som både hun og sælgeren gik ud fra, var fake, men det viste sig rent faktisk at være en 26-karat hvid diamant fra det 19 århundrede. Og ikke nok med det: I juli forventes stenen at blive sat til auktion for $456,000, altså 3.035.985.00 danske kroner!

Kvinden, som selvsagt foretrækker at være anonym er ret chokeret over ringens værdi og fortæller: 

“Anyone would be in this position, it’s a life-changing amount of money,” she said. “No matter what your background is or what your past experiences have been, it’s going to revolutionize someone’s life.”

Nu skal jeg selvfølgelig ikke bestemme, hvordan du skal tilbringe din sommer.. Men hvis hun alligevel hiver dig med på loppemarked, så er det da værd at kigge grundigt efter!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce