Connery

Kvinde får blackouts og stripper på gaden

Skal man grine eller græde?

Sommetider er noget så tragikomisk, at man ikke ved, om man skal grine eller græde..

Og alligevel ved vi jo godt, at vi ikke skal grine - for det ér jo faktisk ikke sjovt!

Præcis sådan er det i dette tilfælde, hvor 41-årige Leanne Lyon fra New Duston har en lille, godartet tumor i hendes hjerne, som udløser op til fem anfald om dagen. De her anfald er ikke helt almindelige - Leanne får black outs, der kan vare op til en halv time af gangen og får hende til at tage tøjet af i offentligheden. Og vi snakker ikke bare en strømpe her og der - Leanne fortæller, at hun har formået at strippe helt ned til undertøjet midt inde i en butik. 

Leanne fortæller, at denne lidelse ødelægger hendes liv; hendes ægteskab er ovre, og hun er tilmed blevet fyret, fordi hun skræmte sin chef.. Det var åbenbart ikke velanset at strippe lige i dét supermarked..

Problemerne startede, da hun var meget ung - her blev hun opereret for at fjerne en del af hendes hjerne og dermed tumoren. Desværre gjorde operationen det hele værre - i stedet for kun at få et anfald en gang imellem, sker det nu op til fem gange om dagen. Som 29-årig blev hun diagnosticeret med hypothalamic hamartoma - en lille, godartet tumor som er årsag til anfald, blackouts og hukommelsestab, og som kun rammer én ud af 200.000 mennesker. 

Derfor forsøger Leanne at samle pengene ind til en operation, der kan fri hende for tumoren - den koster bare intet mindre end 857.000 kr. 

Normalt ville vi nok hellere betale kvinderne for at smide tøjet - men lige her smider vi altså meget gerne lidt til, så hun kan beholde det på! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce