Connery

Kig på Perfect Dark Zero til Xbox 360

Flot FPS spil på vej til Xbox 360 fra Rare.

Kig på Perfect Dark Zero til Xbox 360
Joanna Dark vender tilbage i Xbox 360 lanceringstitlen Perfect Dark Zero fra spilfirmaet Rare. Spillet er en efterfølger til hittet Perfect Dark, der oprindeligt udkom til Nintendo 64, men handlingen foregår nogle år før etterens.

I spillets historie tages der udgangspunkt i en hemmelig krig udført af mystiske bagmænd, som vil overtage verdensherredømmet. I rollen af Joanna Dark indfanges man i komplottet, og man skal bruge alle sine evner som agent, for at undgå en global katastrofe.
ANNONCE
Kig på Perfect Dark Zero til Xbox 360
Perfect Dark Zero vil indeholde en medrivende singleplayer historie, og det vil være blandt de første i rækken af nye high definition spil til Xbox 360 konsollen, der udkommer i starten af december i år. Grafikken bliver flot, fyldt med effekter og miljøerne man færdes i vil være interaktive, så der opnås en høj grad af realisme.

De forskellige screenshots her og i galleriet viser i hvert fald, at både storby og frodig jungle bliver en del af scenarierne.
ANNONCE
Kig på Perfect Dark Zero til Xbox 360
Perfect Dark Zero får fuld understøttelse af Xbox Live, så man kan kæmpe mod menneskelige modstandere. Op til 50 spillere kan konkurrere samtidig i fuldt skalerbare baner. Der er samtidig mulighed for turneringer og ranglister gennem Live, både som enkeltspiller og for hold.

Spillet giver også mulighed for multiplayer med fire spillere gennem split screen, og der vil være co-op mode, så man kan kæmpe sammen gennem singleplayer kampagnen.

Et stort antal våben og udstyr vil gå igen fra det forrige spil, og der vil desuden være mulighed for at bruge forskellige køretøjer, bl.a. motorcykler, jetpacks og både.

Spillets hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce