Kia Sportage 2.0 CRDi GT-Line

Into the wild4. oktober, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Kias nyeste udgave af Sportage er et pragteksemplar i den kompakte SUV-klasse. Den rummelige bil er pakket med gennemtænkte features, og kørekomforten er  i top.

Vi havde den firehjulstrukne GT-line-udgave med en tur i Norge, hvor den agerede det transportmæssige udgangspunkt for et hiking-eventyr med teltoppakning og masser af makker-tid.

KIA har for længst rystet deres image som en blødhats-vogn fra Østen af sig. 2016-udgaven af Sportage er faktisk så langt fra den betegnelse, som man kunne tænke sig. Designet er frækt og inviterer én til at tage på eventyr - ud i verden og væk fra den urbane jungle.

Med 136 hestekræfter er 20.0 CRDi-udgaven ikke en racerbil, men en frisk sejtrækker, der ikke er bange for at sno sig op ad sneklædte bjergveje. Dieselbilen er angivet til 19,2 km/literen ved blandet kørsel, og selv i det østlige Norges meget kuperede og øde terræn kunne vores udsendte ikke presse bilen under 14 kilometer på en liter dieselolie. Godkendt performance.

Kia Sportage fås helt ned til en pris fra 299.999 kroner, mens testmodellen sneg sig op på 511.996 kroner - for de penge får man en bil, der er toppakket med alt i udstyr og komfort. Her skal især fremhæves GT-line-udstyr med elektriske lædersæder, et væld af alu-detaljer, det samarbejdsvillige entertainment-system, Fuldautomatisk lys-setup med LED-kørelys og AWD-pakke - og ja, vi var også konstant begejstrede for den fjernstyrede bagklap. 

Læs mere om Kia Sportage her.

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen